Duurzame Consoletafels

Consoletafels zijn van oorsprong lange slanke tafels die aan de muur in de gang, hal of in de kamer worden geplaatst. Tegenwoordig zijn ze echter in een zeer breed scala aan stijlen, soorten en maten te verkrijgen. Ze zijn uitermate geschikt om elke ruimte te injecteren met uw eigen persoonlijkheid, uw eigen stijl en eigen touch & feel.

Harmonie van je inrichting

Consoletafels zijn er voor elke hedendaagse, rustieke en antieke stijlen. Denk er daarom vooraf goed over na welk soort tafel jij precies wilt, zodat het precies in harmonie is met de rest van je inrichting en opgaat in de rest van de ruimte waar het wordt geplaatst of juist opvalt als je dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk, als je het goed aanpakt, om verschillende stijlen te combineren. Speel met je ideeën en probeer eens wat uit.

Hardhout

Een stijlvolle consoletafel kan elk interieur opfleuren. Kleed het bijvoorbeeld eens leuk aan met wat kaarsen en accessoires en het staat direct heel anders. Consoletafels van duurzaam hardhout kenmerken zich door de mooie natuurlijke nerven, hun unieke structuur en unieke vorm. Welke stijl en welke smaak je ook hebt, er is altijd wel een geschikte consoletafel voor jou en je inrichting te vinden.

In elk interieur

Van oudsher werden consoletafels regelmatig gebruikt en ze zijn weer helemaal terug van (niet helemaal) weggeweest. Een stijlvolle,duurzame, massief houten consoletafel is weer helemaal in en vele designers en binnenshuis architecten maken er dankbaar gebruik van. Ze staan prachtig in elk interieur en met een paar kaarsen of accessoires kun je net even die extra, persoonlijke, draai eraan geven.

Related posts

Leave a Comment