Het beste stappenplan voor een congres

Wanneer je een congres gaat organiseren kun je dit maar beter doen aan de hand van een logisch stappenplan. Dit verzekert je ervan dat je een goede en solide keuze maakt met betrekking tot de mogelijkheden binnen je congres of evenement. De eerste stap zou altijd het zoeken naar een goede oplossing binnen de mogelijkheden van je congreslocatie van keuze moeten zijn. De eerste stap is het uitzoeken van de allerbeste geografische locatie. Dit betekent dat je een locatie uitkiest waarvan je zeker weet dat deze goed te bereiken is voor al je gasten. Een goede manier om hierachter te komen is door middel van prikkers op de kaart van Nederland.

Prik op de kaart

Maak een overzicht van alle locaties waar je gasten wonen. Markeer deze vervolgens door middel op een kaart van Nederland door middel van prikkers. Span vervolgens een draad tussen de prikkers. De plek waar de meeste draadjes kruizen is de beste plek voor het organiseren van een congres of evenement.

Denk ook aan hapjes en drankjes

Je wilt je gasten natuurlijk niet op droog brood en water laten zitten. Zorg er daarom voor dat jouw evenementenlocatie een goede en solide catering heeft die aansluit bij de behoefte van je doelgroep.

Veel plezier!

Ik wens je ontzettend veel plezier bij het organiseren van jouw congres bij een extern congrescentrum.

Related posts

Leave a Comment