Het kiezen van een top hotel

Wanneer je op zoek bent naar een goed hotel, dat bereikbaar is en waarbij je voldoende keuze hebt in lunch, diner, ontbijt en andere benodigdheden, dan moet je rekening houden met een aantal zaken. Wanneer je op zoek gaat naar de allerbeste locatie, kom je al snel uit op vergelijkingssites. Deze sites zijn natuurlijk prima om te bekijken waar en hoe je wilt gaan boeken en in welke vorm. Toch adviseer ik eigenlijk om niet te boeken via dit soort platformen. Dit komt doordat dit soort platformen een bepaalde marge van de boeking willen hebben. Logischerwijs drijft dit de prijzen op en kun je vaak een betere deal krijgen wanneer je rechtstreeks boekt bij een hotel. Zo heeft dit hotel Hilversum nu een kortingsactie die alleen loopt via hun website. Je krijgt hierbij 20% korting op je ontbijt. Verder is de gehele boekingsprijs identiek. Dit soort extraatjes krijg je dus alleen op de website van het hotel zelf.

Kijk naar reviews

In een hotel moet je slapen en wanneer je ergens wilt slapen, moet je zeker zijn dat het schoon is. Daar komen reviews perfect van pas. Een hotel met goede reviews is bij uitstek een beter hotel dan een hotel zonder reviews. Zelfs een hotel met niet super reviews is een beter hotel dan een hotel zonder reviews. Ook dit soort gegevens kun je natuurlijk prima via Booking.com bekijken. Toch is hier ook weer mijn advies om uiteindelijk de echte boeking te doen via de website van het hotel.

Succes en veel plezier!

Nu ik jou de handvatten heb gegeven voor het boeken van een hotel is het tijd om heerlijk te gaan genieten. Vakantie is ervoor om uit te rusten en doordat je zeker weet dat je de beste prijs hebt betaald, weet ik zeker dat jij uitgerust terugkomt van je vakantie! Tip: Gooiland Hotel

Related posts

Leave a Comment