De kracht van bamboe in jouw interieur

Je hebt er vast wel eens van gehoord! Bamboe, het duurzame materiaal dat tegenwoordig alleen maar meer en meer gebruikt wordt als vervanger van hout of plastic. In de interieurbranche kunnen we er niet genoeg van krijgen. De mooie natuurlijke uitstraling en stevige eigenschappen van bamboe maken het materiaal uiterst geschikt voor trendy meubels of woonaccessoires. Niet zo gek dat je er dus ook niet meer omheen kunt!

In dit artikel bekijken we hoe bamboe lampen, bamboe kasten en bamboe woonaccessoires jouw huis kunnen omtoveren naar nog meer sfeer. 

Creëer sfeer met lampen van bamboe

Lampen gemaakt van bamboe zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld  tafellampen, hanglampen en vloerlampen verkrijgbaar. Door gebruik te maken van een bamboe lamp haal je nog meer sfeer in huis. 

De zachte en natuurlijke uitstraling van bamboe past vrijwel bij ieder interieur. Bekijk voordat je op zoek gaat naar een bamboe lamp naar welk deel je van de kamer wilt verlichten of nog knusser wilt maken. Door het gebruik van geel licht creëer een warme sfeer, heerlijk voor tijdens een lange filmavond in de wintermaanden.

Maak een bamboe kast de eyecatcher van je interieur

Kasten nemen vaak veel ruimte in beslag. Je besteed dan ook ongetwijfeld veel moeite aan het uitzoeken van een mooie kast. Een kast gemaakt van bamboe kan de ideale oplossing zijn voor een functionele maar stijlvolle kast. Misschien zelfs wel de eyecatcher van je interieur 😉

Kasten van bamboe komen in verschillende maten en stijlen. Hieronder zie je bijvoorbeeld kast Tokyo van de Xenos. Een geweldige vintage look als je het ons vraagt. Deze kast bestaat uit een combinatie van bamboe en hout.

De finishing touch met bamboe woonaccessoires

Liever geen grote interieurstukken vervangen maar klein beginnen? Kijk dan eens voor woonaccessoires die gemaakt zijn van bamboe. 

In vrijwel iedere interieurstijl worden woonaccessoires gebruikt om de stijl helemaal af te maken. Ook worden hier vaak bamboe woonaccessoires voor gebruikt. Of je nou een dienblad gebruikt als accessoire op tafel of een lantaarn naast de tv. Bamboe woonaccessoires maken jouw interieur helemaal af!

Shop gemakkelijk en overzichtelijk het grootste assortiment bamboe producten van Nederland

Ben je door bovenstaande helemaal geïnspireerd en klaar om bamboe producten te shoppen? Bekijk dan de website van Bamboebaas eens! Zij verzamelen alle bamboe producten van Nederland in hun eigen webshop zodat jij gemakkelijk en overzichtelijk kunt shoppen. Iets moois gevonden? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Related posts