Kantoor leegmaken? Schakel helpende handen in!

kantoor leegmaken

Een privé verhuis is vaak een hele bedoeling, er moet van alles geregeld worden en alles moet nog verhuisd worden van de ene plek naar de andere. Maar wanneer er een professionele verhuis moet gebeuren, komt er mogelijks nog meer bij kijken. Een heel kantoorpand moet leeggemaakt worden en alle inboedel moet verhuisd worden. Alle hulp is dan welkom! 

Kantoorpand leegmaken 

Er zijn verschillende redenen waarom een kantoorpand leeggemaakt moet worden. Er dienen nieuwe spullen gekocht te worden of alles moet verhuisd worden naar een ander kantoor. Wat de reden ook is, een kantoorpand leegmaken, het vergt heel wat werk. Gelukkig kan je daarvoor professionele hulp inschakelen. Wanneer je contact opneemt met een professioneel bedrijf, kunnen zij binnen de week het kantoor helemaal leegmaken. 

Demonteren, verhuizen en monteren

Niet alleen om een kantoorpand leeg te maken kan je contact opnemen met een professionele verhuisfirma. Ze kunnen alle meubels demonteren en op de nieuwe plaats ook weer terug monteren. Kapotte of defecte spullen kunnen ook door hen meegenomen worden. Zit je op de 9de verdieping met je bedrijf? Ook dat is geen probleem, er kan zelfs vanop deze verdieping verhuisd worden. Het totaalpakket van alles inpakken over demonteren tot terugplaatsen van meubels wordt voor jou uit handen genomen. 

Thuis, Kantoor, Werkruimte, Bureau, Ontwerp, Creatief

Inkoop van de kantoorinboedel 

Met een verhuis gebeurt het regelmatig: spullen die je niet meer nodig hebt en waar je dus vanaf wilt. Ook daarvoor kan een professionele verhuisfirma zorgen. De spullen die weg mogen kunnen door hen opgekocht worden voor een kleine prijs. Van aula stoelen over lampen tot bureau’s en kasten, alles is mogelijk. De spullen kunnen ook los opgekocht worden zonder dat er nog een verhuis aan gekoppeld is. Bellen voor een afspraak, de boel wordt geïnventariseerd en binnen een week is de inkoop van de kantoorinboedel achter de rug! 

Related posts