Je afvoer verstopt in Alphen aan den Rijn? Zo voorkom je het

Een verstopping aan je afvoer of aan je dakgoot, want dat is ook een afvoer is mega vervelend en kan zorgen voor een boel problemen. Gelukkig kun je er boel dingen aan doen om ervoor te zorgen dat je afvoer minder snel verstopt. Maar weinig mensen weten precies wat, terwijl een verstopte afvoer echt uitzondering op de regel zou moeten zijn. Zeker in Alphen aan den Rijn, want daar is de riolering vrij goed geregeld. Een verstopping door opstoppingen in het riool zou hierdoor een uniekum moeten zijn. Heb je toch vaak last van verstoppingen? Lees dan deze blog, want hierin vertel ik wat je kunt doen tegen een dergelijke verstopping.

Pas op met wat je doorspoelt

Een verstopping komt vaak doordat er te grote dingen door het toilet of de afvoer gespoeld worden. Een afvoer is namelijk lang niet zo groot als jij denkt. Het gat waar je bijvoorbeeld je toilet papier doorheen spoelt is ongeveer 4 keer zo groot als de leiding waar het vervolgens doorheen moet. Pas dus op met de hoeveel papier die jij door je toilet spoelt. Dit is namelijk één van de meest voorkomende oorzaken van een verstopte afvoer.

Je afvoer is geen afvalbak

Een afvoer is beslist geen afvalbak. Wij als loodgieter in de regio Alphen aan den Rijn zien dat de gekste dingen worden doorgespoeld door het toilet. Dit gaat van toiletborstels tot andere zaken die toch echt in de prullenbak horen. Let dus een beetje op met wat je door het toilet spoelt.

Toch een verstopping in Alphen aan den Rijn?

Heb je uiteindelijk toch een verstopping te pakken en wil je hier met spoed vanaf? Dan kun je het beste een loodgieter alphen aan den Rijn bellen. Een loodgieter kan vaak supersnel de problemen oplossen en dat is bij spoed natuurlijk wel handig.

Related posts

Leave a Comment