Netflix tips voor vrouwen: nieuw in 2019

Je herkent het vast wel. Je hebt eindelijk een avond vrij en je wilt een leuke Netflix serie of film kijken, maar je weet niet goed welke series de moeite waard zijn. In deze blog worden een aantal leuke series en films genoemd die in 2019 uit komen of al uit zijn gekomen. Hierdoor heb jij altijd wat te doen in je vrije tijd!

Wonder woman

Deze film komt vanaf 28 maart naar Netflix. Wonder woman wordt beschouwd als de vrouwelijke variant van superman en komt nu ook naar Netflix! Deze film gaat over een prinses genaamd Diana. Op het moment dat zij in de film een piloot ontmoet uit Amerika wordt ze overgehaald om een groot conflict op te lossen, waarmee ze uiteindelijk de wereld moet zien te redden.

Chilling adventures of Sabrina (tweede seizoen)

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van Chilling adventures of Sabrina uit. Deze serie heeft inspiratie gehaald uit de stripboeken: Sabrina the teenage Witch. De serie op Netflix is gebaseerd op deze stripboeken. Het verhaal gaat over Sabrina, iemand die voor de helft een mens is en voor de andere helft een heks. Ze heeft in de serie moeite om haar tweede leven als heks apart te houden van haar leven als mens. Het nieuwe seizoen belooft veel meer te laten zien van haar donkere kant als heks.

Effie Gray

Voor wie niet kan wachten is er ook een film die pas op Netflix is gekomen. Effie Gray is een film dat gebaseerd is op een echt gebeurd verhaal. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over John Ruskin’s. Dit is een kunstcriticus die een slecht huwelijk kent met een tiener genaamd Euphemia Gray. In het verhaal speelt zich ook een affaire af met een schilder. Geïnteresseerd? Deze film is nu te zien op Netflix.

Mamma Mia

Ook de razendpopulaire film Mamma Mia is sinds 1 maart op Netflix verschenen. Deze film kwam uit in 2008 en gaat over Sophie die op een eiland in Griekenland gaat trouwen. Ze nodigt voor deze bruiloft haar drie potentiële vaders uit, wat al genoeg reden is tot chaos. Daarnaast is deze film natuurlijk super leuk als je een fan bent van de muziek van ABBA. Dit is namelijk prominent aanwezig in deze film.

Genoeg reden dus om meer avonden vrij te houden. Ook samen met vriendinnen kijken naar deze films en series is een goede optie, waardoor er altijd gespreksstof is!

Related posts