3 Tips voor de perfecte outfit voor een date

tips voor een date outfit

Heb je binnenkort een afspraak gepland met jouw droomman- of vrouw? Dan is de kans groot dat je niet zo goed weet wat je eigenlijk aan moet trekken. Elke vrouw heeft wel eens last van dit probleem, zeker wanneer de druk om “dress to impress” torenhoog is. Helaas hebben we geen pasklare oplossing voor wat je aan moet trekken tijdens jouw date, maar er zijn wel wat trucjes om een outfit te creëren die bij jouw type date past! Het maakt niet uit wat jullie gaan doen. Of je nu ergens een hapje gaat eten, naar de bioscoop gaat of gewoon ergens een drankje gaat drinken, met deze tips heb jij de perfecte outfit voor een date night!

Je eerste date outfit

Is het je eerste date? Dan is de spanning extra hoog! Belangrijk is het om een balans te vinden tussen vrouwelijk, chique en een beetje sexy mag natuurlijk ook, maar niet teveel. Jouw vrouwelijke vormen mogen gezien worden, maar de outfit hoeft niet al te strak te zitten. Met zo’n outfit geef je de juiste signalen af. Maar wat draag je dan? Bijvoorbeeld een stijlvolle rok met top en daaronder een paar mooie hakken van gemiddelde hoogte. Neem eens een kijkje bij Red Button kleding. Deze collectie is stijlvol, chique en met oog voor detail ontworpen. Kies voor lichte kleuren en zachte tinten in plaats van zwart. Kant, zachte bloemen en kleine details zijn geweldige opties, maar houd het wel bij jouw stijl. Jij moet zelfvertrouwen uitstralen.

Outfit voor een filmdate

De echte klassieker; een filmdate. Bij een filmavondje trek je natuurlijk een andere outfit aan dan wanneer je uiteten gaat in een 5-sterren restaurant. Je wilt er goed uitzien, maar de kleding moet wel comfortabel zitten. Het vinden van een match tussen casual en chique, dat is waar de uitdaging ligt bij deze outfit. Kies liever voor een broek met een leuke top dan voor een jurkje of rokje. Je hoeft natuurlijk niet voor de standaard skinny high waisted jeans te kiezen. Nee, kies in plaats daarvan voor verfijnde stijlen. Een broek met wijde pijpen in een losse stof is bijvoorbeeld ideaal voor een movienight.

Outfit voor een etentje

Romantisch dineren in een chique restaurant; een van de meest romantische en geraffineerde dates die je kunt hebben! Je kunt voor verschillende outfits kiezen, maar houd er rekening mee dat jouw buik later op de avond wat meer gaat uitzetten door al het lekkere eten. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle jurk met mooie hakken en maak je outfit compleet met subtiele sieraden en een clutch.

Related posts