Netflix tips voor mannen: wat komt uit in 2019

Netflix tips voor mannen 2019

Wij mannen houden wel van een spannende serie en zijn van een beetje geweld ook niet vies. Tuurlijk kunnen wij ook wel van een serie genieten met wat humor, maar vandaag bespreken we 3 kijktips voor Netflix in 2019 waar aan geweld geen tekort is.

Narcos

Als je deze serie nog niet hebt gezien is dit een absolute aanrader. Narcos is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar. Deze drugsbaron heeft in zijn eentje een enorm imperium opgebouwd, waar vandaag de dag nog steeds gebruik van wordt gemaakt in zijn geboorteland Colombia. De eerste seizoenen waren een enorm succes, waardoor Netflix met een nieuwe serie kwam: Narcos Mexico. Deze serie, die verder gaat op de drugsoorlogen in Mexico, was ook een enorm succes. De verwachting is dan ook dat er in 2019 een nieuw seizoen van Narcos Mexico op Netflix te zien is.

Luther (seizoen 5)

Luther seizoen 5 komt eerder dan gedacht. Na 3 jaar wachten is hij straks eindelijk weer te zien op Netflix. Maar wat kunnen we verwachten van Luther seizoen 5? Luther is een geweldige, maar emotionele detective. Zijn duistere kant komt vaak naar boven tijdens je jacht op moordenaars. Sterker nog, deze zwarte kant helpt hem in het werk dat hij doet. Als de detective de identiteit de moordenaar heeft gevonden, ontstaat er een psychologisch duel tussen de jager en zijn prooi. Maar wanneer komt Luther seizoen 5 uit op Netflix? Luther 5 is vanaf 31 maart 2019 te zien op Netflix. Toch is dat niet het enige goede nieuws! Er is namelijk ook bevestigd dat er een zesde seizoen van deze hitserie komt!

The Highwaymen

The Highwaymen is een officiële Netflix film met de bekende acteurs Woody Harrelson en Kevin Costner. Met een budget van 49 miljoen dollar zijn de verwachtingen van deze film dan ook torenhoog. De film vertelt het nog niet eerder verfilmde verhaal van twee Texas Rangers die de beruchte Bonnie en Clyde moeten stoppen. Het verhaal speelt zich af in de jaren ‘30 in de Verenigde Staten na de financiële crisis in de jaren ‘20. De sombere sfeer die daar hing, is ook terug te zien in de film, waardoor het een ware thriller beloofd te worden. The Highwaymen is voor het eerst te zien op het SXSW filmfestival, maar is voor het grote publiek vanaf 29 maart te zien via Netflix. Je zult dus nog even moeten wachten tot het einde van de maand voordat je deze film kan kijken.

Heb jij ook nog Netflix tips voor mannen die niet mogen ontbreken? Laat een reactie achter!

 

Related posts