De 6 beste smartwatches van 2019 volgens CES

6 beste smartwatches

Smartwatches worden steeds populairder en er komen steeds nieuwere varianten van op de markt. In deze blog lees je daarom de 6 beste smartwatches van 2019 volgens CES!

TicWatch E2 en S2

De nieuwste modellen van TicWatch zijn nu ook bestendig tegen water. Verder is de batterij met zo’n 30 procent verbeterd en daarnaast beschikken beide smartwatches over de nieuwste OS versie. De E2 en de S2 verschillen niet zo heel veel van elkaar, want de mogelijkheden van de smartwatches zijn ongeveer hetzelfde. Het verschil zit hem voornamelijk in het ontwerp. Het E model is veel meer ingetogen dan het S model. De prijs is nog niet duidelijk, maar de verwachting is dat deze overeen gaan komen met de eerdere modellen. Deze waren respectievelijk $160 en $200.

Kate Space Scallop 2

Het ontwerp van de Kate Space Scallop 2 laat zien dat een smartwatch helemaal niet van enorm formaat hoeft te zijn. Dit model is gemaakt voor vrouwen om te laten zien dat een smartwatch ook klein en vrouwelijk kan zijn. Toch kunnen ook mannen deze smartwatch goed dragen, zeker als je kleine polsen hebt staat deze smartwatch erg goed. De Kate Space Scallup 2 heeft een aantal extra toevoegingen vergeleken met het voorgaande device. Extra features zoals Google pay functies, GPS,  hartslagmonitoring en een NFC-chip zorgen ervoor dat deze smartwatch helemaal up to date is.

Matrix PowerWatch 2

Deze smartwatch is bijzonder, omdat het zichzelf op kan laden door middel van jouw lichaamswarmte. Op deze manier zal de smartwatch nooit leeg zijn op het moment dat jij er gebruik van maakt. Daarnaast heeft deze smartwatch ook een nieuwe functie. Nu is hij ook op te laden via zonne-energie, waardoor het op twee manieren zichzelf kan opladen. Verder zijn GPS en een hartslagmeter toegevoegd om het beter te maken. Wel is het belangrijk om te weten dat het besturingssysteem hier anders werkt dan de meeste smartwatches. Er zijn daardoor minder apps verkrijgbaar. Voor ongeveer $500 is de Matrix PowerWatch 2 verkrijgbaar.

Michael Kors access Sophie 2.0

Deze smartwatch heeft een vrij modern en opvallend ontwerp en kent veel functies. Bijna alle functies die je tegenwoordig kunt bedenken op een smartwatch zitten op dit device. GPS, NFC, een hartslagmeter en het nieuwste besturingssysteem van Wear-OS (inclusief Google Assistant) zijn allemaal features waar de Michael Kors access Sophie 2.0 over beschikt. Deze smartwatch is perfect voor iemand die de nieuwste snufjes wil hebben.

Withings Move ECG

Onder de 6 beste smartwatches valt ook de Withings Move ECG. Deze smartwatch is bijzonder door het programma waarmee het onregelmatigheden in de hartslag kan ontdekken en aangeven. Hierdoor weet je het direct als er iets mis is met je hartslag. Ga wel altijd naar de dokter om dit te checken. Verder is het horloge redelijk traditioneel in ontwerp.

Mercedes-Benz Garmin Vívoactive 3 GPS

Het bijzondere aan deze smartwatch is dat hij gekoppeld kan worden aan een auto. De hoeveelheid stress wordt gemeten waardoor de app kan bepalen of er andere muziek afgespeeld moet worden of zelfs een andere route gereden moet worden. Deze functie is uniek, waardoor de Mercedes-Benz Garmin Vívoactive 3 GPS zeker een interessante optie is. Wel is het belangrijk dat je de juiste Mercedes-Benz auto hebt.

 

 

Related posts