Samsung: koelkasten met extra functionaliteiten

Samsung koelkasten zijn er in allerlei modellen. Of je nu een klein tafelkoelertje wil of een XXL Amerikaanse koelkast, van dit merk zijn ze allemaal te verkrijgen. Een ijskast van dit Koreaanse merk staat garant voor een goede kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinigheid en technisch vernuft. Neem nou de extra functionaliteiten van de modellen van dit merk. Die maken het leven toch echt een stuk gemakkelijker. Wat er allemaal voor extra functies op de Samsung koelkasten zit, lees je hier verder.

Vers houden en nooit meer ontdooien

Veel modellen van deze aanbieder hebben speciale vershoudlades. Je kunt je verse boodschappen langer goed houden in deze compartimenten. Je kunt bijvoorbeeld de luchtvochtigheid en de temperatuur per lade apart instellen zodat het niet te koud is voor groente en fruit, terwijl je het voor vlees en vis koeler kunt maken. Ook erg aantrekkelijk is de No-Frost functie. Je vriezer komt nooit meer vol te zitten met ijs. Dit betekent dat je deze ook niet meer hoeft te ontdooien!

Slimme koelkast

Superhandig is het ook om de koelkast met een app te kunnen bedienen. Je kunt de temperatuur bijvoorbeeld zo regelen dat je een heerlijk koud biertje hebt als je thuiskomt. Sommige Samsung koelkasten zijn zelfs uitgerust met camera’s waardoor je op je telefoon in de koelkast kunt kijken. Wil je weten of je nog een nieuw stuk kaas moet kopen als je bij de supermarkt bent? Kijk gewoon op je mobiel! Helemaal fantastisch zijn de modellen die een ingebouwd touchscreen hebben. Je kunt zo op je koelkast naar de tv kijken of muziek luisteren of deze gebruiken als agenda. Uiteraard kan die worden gekoppeld aan de app op je telefoon.

Related posts