Een film kijken in bed doe je zo

Filmpje kijken in bed, super ontspannen. Maar na een tijdje zit je niet meer lekker, krijg je last van je nek en staat het scherm toch niet zo handig. Hier een paar tips zodat jij lekker kunt blijven binchen.

Film kijken op de laptop

Met je laptop in bed gaan liggen en lekker een filmpje aanzetten. Wie kent dat niet. Maar het wordt behoorlijk warm onder de laptop en de kijkhoek is lastig in te stellen. Daar is wat op bedacht. Kies voor een hp laptop. Die hebben modellen die je op z’n kop als een soort tent kunt neerzetten. Daardoor worden ze minder warm en zet je hem zowel eenvoudig op bed als op een kast bij het bed neer. Heb jij zo’n verrijdbare plank boven je bed, dan ben je helemaal spekkoper. Laptopje als een tent neerzetten, popcorn erbij en chillen maar.

Televisie aan de muur

Ben jij niet uit bed te slaan? Hang dan een televisie aan de muur. Het neemt weinig ruimte in en aangezien alle tv’s tegenwoordig sowieso al plat zijn, is het ophangen een fluitje van een cent. Kies eerst een bijpassende ophangbeugel voor jouw tv. Vervolgens kijk je waar die kan hangen. En vooral dat ‘kan hangen’ is belangrijk. Want zo’n televisie weegt wel wat, dus kies een stevige muur uit. Vooral als je voor een beugel kiest die je van de muur af kunt vouwen, wordt de draagkracht van de muur nog belangrijker. Als je televisie eenmaal hangt kijk je prinsheerlijk vanuit je bed een filmpje.

Televisie aan het plafond

Het is even werk, maar als het hangt is het natuurlijk fantastisch. Lig jij graag op je rug, dan kijk je echt moeiteloos naar de televisie als hij recht boven je neus hangt. Check of de door jouw gekozen muurbeugel ook geschikt is voor aan het plafond. Uiteraard wel even controleren of alle schroeven en plafond pluggen stevig op hun plek zitten.

Pro tip: Maak een rails zodat je de televisie naar de zijkant van de kamer kunt sliden. Op die manier hoef je niet bang te zijn dat ‘s nachts de tv een keer naar beneden komt zetten terwijl jij ligt te slapen. De kans dat dat gebeurt is natuurlijk sowieso niet groot, maar als het om je eigen rust gaat dan wil je ook niet wakker liggen van de gedachte.

Welke optie wordt het voor jou? Vergeet trouwens niet om wat te eten en drinken mee te nemen als je gaat kijken. Want als je zo comfortabel ligt wil je er eigenlijk tussendoor niet meer uit hoeven. Veel kijkplezier!

Related posts