Candycrush spelen vanuit de woonkamer

Candy Crush is een heel populaire game die je op je smartphone kunt downloaden. Het is gelanceerd is 2011 en is verkrijgbaar voor IOS en Android phones.
Het is de bedoeling van deze game om zoveel mogelijk levels te halen. Dat kan per level verschillen, maar het meest voorkomende manier is om een combinatie te maken van de snoepjes. Je probeert een combinatie van 3, 4 en 5 soortgelijke snoepjes op een rijtje te zetten en dan kun je punten winnen. Als je 3 snoepjes op een rij zet dan verdwijnen ze. Heb je 4 snoepjes op een rij dan verdwijnen er 3 en komt er een speciaal gestreepte snoepje in de plaats. Combineer je deze met snoepjes van dezelfde kleur dan zal dit snoepje ontploffen en andere snoepjes, die horizontaal of verticaal liggen, meenemen. Heb je 5 of meer snoepjes in een T of L vorm hebt krijg je dan een ingepakt snoepje. Gebruik je die in een nieuw combinatie dan ontploft het hele vierkantje van 3 bij 3 blokjes eromheen. Ook kun je een kleurenbom krijgen. Ruil je die met een bepaald snoepje dan verdwijnen alle andere snoepjes van dezelfde kleur.
In totaal zijn er 3010 levels in Candy Crush. Je bent dus een tijdje zoet. Niet alle levels zijn even makkelijk. Je krijgt af en toe levels waar je vast kunt komen te zitten. Het is een heel leuke game dat best verslavend kan zijn. Je probeert dan zoveel mogelijk levels te halen die je maar kunt. Je kunt de beste Candy Crush tips online vinden.

Related posts