Waarom je verlichting van Occhio wil

waarom-verlichting

Op zoek naar nieuwe verlichting voor binnens- of buitenshuis? Verlichting zorgt niet alleen dat je een een ruimte kan verlichten maar brengt ook veel sfeer met zich mee. Verlichting van Occhio is uitsluitend gemaakt van hoge kwaliteit en kenmerkt zich door designer verlichting. Het is dan ook een extra aanwinst voor je woning. Wil jij weten wat Occhio verlichting zo speciaal maakt? Je leest er hier alles over!

Kenmerken

De lampen van Occhio kenmerken zich door een minimalistisch en toch stijlvol ontwerp. Het zal stuk voor stuk krachtige design lampen. Occhio is niets voor niets marktleider in designverlichting. Daarnaast kent Occhio een breed assortiment aan verlichting. Denk hierbij aan: hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, plafondlampen en pendellampen. 

Unieke lampen

Het voordeel van het het hebben van Occhio lampen is dat deze vrij uniek zijn. Je zal minder vaak in een huis terecht komen die precies dezelfde lampen heeft als bijvoorbeeld een lamp van de ikea. De lampen zijn iets prijziger. Maar daardoor zal jouw huis met verlichting een stuk unieker zijn. 

Juiste lichtverdeling

Het meest belangrijke van een lamp is dat hij licht geeft. Dat doet iedere lamp op zijn eigen manier. Hoe het licht uit de lamp komt is een tweede. Dat heeft erg veel invloed op hoe de ruimte wordt beleefd. Voor een juiste verdeling van het licht is het verstandig om een lichtplan te ontwikkelen waarbij de juiste verlichting op zijn plek komt te staan. 

Lichtadvies

Je kan natuurlijk zelf bedenken wat voor jou de beste verdeling zal zijn qua verlichting. Maar wij vertellen je eerlijk dat het een vak apart is. Door in gesprek te gaan met een verkoper van Paardekoper-Hulst kan je juist op nieuwe ideeën komen. Zij helpen je graag met het ontwikkelen van een op maat gemaakt lichtplan. Zo kan de verlichting zijn werk doen terwijl je daarnaast optimaal kan genieten van een heerlijke sfeer in huis.

Related posts