Waarom handdoekenradiatoren onmisbaar zijn in de badkamer

handdoeken stapel

Geen badkamer is compleet zonder een goede handdoekenradiator. Je wilt tot rust kunnen komen in de badkamer – ook op koude winterdagen – en daarom is een goede badkamerradiator onmisbaar. Normale radiatoren kunnen niet in de badkamer worden geplaatst, tenzij het tweede cijfer van de IP-classificatie twee of hoger is. Als je een handdoekenradiator koopt, ben je er echter van verzekerd dat het niet roest, dankzij de vochtwerende coating die het stalen of aluminium frame beschermt. Daarnaast zijn er RVS radiatoren op de markt. De handdoekenradiatoren hebben echter nog veel meer streepjes voor op de normale radiatoren.

 

Je geniet van optimaal comfort met handdoekenradiatoren

 

Het belangrijkste voordeel van handdoekenradiatoren? Het biedt plaats voor je handdoeken. Hoe fijn is het wanneer je na een verfrissende douche jezelf kunt afdrogen met een verwarmde handdoek? Bovendien kun je je vochtige handdoeken op de radiator te drogen hangen. Hierdoor zal je handdoek sneller drogen en dit houdt de handdoek langer schoon. Hoe sneller een handdoek droog is, hoe minder kans bacteriën hebben om zich te vermenigvuldigen. Naast het verwarmen en drogen van handdoeken, zal de radiator natuurlijk ook je badkamer verwarmen – een absolute noodzaak, zeker in de winter! Zoals je ziet, kun je in de badkamer eigenlijk niet zonder een goede handdoekenradiator.

 

Waar plaats je handdoekenradiatoren?

Als je na het douchen graag een verwarmde handdoek van de radiator af plukt, is de beste locatie voor de radiator natuurlijk vlak bij de douche. Ben je juist zeer gesteld op een gelijkmatige warmte in de badkamer? Dan plaats je de radiator het beste op de koudste plek in de badkamer. Normaliter zal dit bij het raam zijn. Natuurlijk zal het ook grotendeels van de badkamerindeling afhangen waar je ruimte hebt voor de radiator. Gelukkig zijn er zowel grote als kleine badkamerradiatoren te koop in de radiator groothandel, waardoor er voor iedere badkamer de juiste oplossing te vinden is. Bovendien zijn deze radiatoren in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er altijd een model te vinden is dat perfect aansluit op de stijl van je badkamer.

Related posts