PVC Visgraat vloer

Heel lang werd het alom bekende visgraatpatroon een op een gekoppeld aan een houten vloer. Tegenwoordig zie je het motief ook meer en meer in combinatie met PVC vloeren. Met een PVC visgraat vloer koppel je uitstraling aan absolute kwaliteit, want geen enkele andere vloer is zo compleet als die van PVC. Uiteraard koop je PVC vloer visgraat inclusief leggen, want een dergelijke vloer verdient het om op de beste wijze gelegd te worden.

Uitstraling gekoppeld aan duurzaamheid

De visgraat is terug, en hoe. De vakmensen leggen eventueel PVC visgraat met bies in je huis waarmee je de vloer nog meer uniek maakt. Nooit eerder werd uitstraling op een dergelijke manier gekoppeld aan kwaliteit en duurzaamheid. De PVC vloer is aan een opmars bezig die niet te stuiten lijkt. De populariteit is prima te verklaren, alleen al vanwege de langere levensduur die de vloer heeft en het feit dat de vloer zo goed als onderhoudsvrij is.

Dweil en stofzuiger is voldoende

Aan een dweil, een beetje water en een stofzuiger heb je genoeg om de vloer in perfecte conditie te houden.  De toplaag is krasvrij, zelfs op de meest belopen delen. De vloer is daarom ook perfect voor op kantoor. Daarnaast geldt de vloer als uitstekend geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Omdat de vloer ook nog eens vochtbestendig is, is het niet erg dat je zoon of dochter een keer knoeit met drinken. Daar kan een PVC visgraat vloer prima tegen.

Uitstekende geleider van warmte

Vanwege de vochtbestendigheid leg je de vloer ook gewoon in de badkamer en dus in feite in elke ruimte in je huis. PVC visgraat vloerverwarming? Dat geldt als dé perfecte combinatie. PVC is een uitstekende geleider van warmte. Bovendien past PVC zich snel aan de omgevingstemperatuur aan. Omdat PVC dus amper warmte tegenhoudt, ga je dit ook merken op je energierekening die behoorlijk lager uit zal vallen.

Vloer is in delen vervangbaar

PVC is in aanschaf iets duurder dan de andere vloeren. Omdat de vloer echter veel langer meegaat, valt dat prijsverschil eigenlijk weer weg. De vloer is ook nog eens in delen vervangbaar. Mochten er om wat voor reden dan ook toch beschadigingen ontstaan of mocht de vloer toch slijtage gaan vertonen, dan kun je alleen die delen vervangen en hoef je dus niet meteen de gehele vloer te laten vervangen. In alles ademt de PVC visgraat vloer klasse en stijl uit. Daarom ook wordt bij de afwerking geen gebruik gemaakt van plakplinten. De vloer wordt namelijk strak tegen de muur gelegd en dat ziet er toch echt veel beter uit.

Gebruik viltjes en inloopmatten

Een PVC visgraat vloer koester je en daar ben je zuinig op. Hoewel de vloer dus over een slijtvaste toplaag beschikt, is het verstandig zelf ook voorzichtig met de vloer om te gaan. Dit kan al heel simpel door viltjes onder de poten van je meubilair te plaatsen. Dit voorkomt strepen op de vloer. Werk bovendien met inloopmatten. Op die manier houd je al heel veel steentjes en zand buiten de deur en dat zijn nou precies zaken die voor beschadigingen kunnen zorgen. Kortom; met een PVC visgraat vloer haal je iets bijzonders in huis. Iedereen zal onder de indruk zijn van de vloer, die behalve heel fraai ook buitengewoon praktisch, veelzijdig en gebruiksvriendelijk is. Een combinatie uit duizenden dus.

Related posts