Trendy zitmeubelen

trendy zitmeubels

Trendy zitmeubelen kun je naar smaak online kopen of een in meubelwinkel. Maar wat zijn trendy zitmeubelen van dit moment? In dit artikel worden er een paar benoemd. Er bestaan zoveel trendy zitmeubelen, we kunnen ze niet allemaal benoemen. De vijf soorten trendy zitmeubelen die we hieronder hebben neergezet zijn ter inspiratie. 

Magistrale stalen stoelen

Een opvallend zitmeubel, zijn zitmeubelen met een magistraal uiterlijk. Denk maar eens aan de stalen stoelen met gestoffeerde armleuningen. Het zit gedeelte en de rugleuning zijn van eenzelfde stof als de armleuningen. Dit kan ook bestaan uit leren bekleding. Het stalen frame loopt vanuit de armleuning door en wordt van onderen gebogen, waardoor de stoel een verend effect krijgt. Het frame kan ook uit verchroomde buizen bestaan. Een trendy stoel met veel ontwerpmogelijkheden. Een graag gezien meubel in eetgelegenheden. Het zijn eersteklas zitmeubelen die voortreffelijk zitten.

Lounge zitbanken

Een trendy lounge bank voegt een ontspannen sfeer toe aan een ruimte. Het nodigt uit om onderuitgezakt te gaan genieten van een goed boek. Je kunt heerlijk ontspannen een goede film bekijken vanuit een loungebank of een avondje gezellig kletsen met vrienden. Een loungebank heeft een gedeelte waar je ontspannen met je voeten op de bank kunt liggen. Een echte bank om op te hangen. Deze banken zijn populair en in verschillende ontwerpen te koop. Zo vind je algauw een loungebank die aansluit bij je interieur.

Vintage zitmeubelen

In deze tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kiest men gemakkelijker voor vintage zitmeubelen. Je ziet ze steeds vaker staan bij bekende meubelzaken. Natuurlijk kun jezelf een fantastische oude stoel vernieuwen. Mogelijkheden genoeg om er een trendy zitmeubel van te maken. Waar denk je het snelst aan bij het idee aan vintage zitmeubelen? Mogelijk zie je direct een hoekbank voor je in het velours. Ken je de velvet banken? Velvet betekent fluweel. Fantastisch zittende grote oude ‘opknap’ fauteuils doen het goed als vintage zitmeubel.

Modulaire zitmeubelen

Bij modulair moet je denken aan een blokkendoos principe. Tegenwoordig kun je veelzijdige modulaire zitbanken kopen. Je stelt deze zelf samen. Zo kun je verschillende kleuren gebruiken in een en dezelfde zitbank. Uiteraard kun je de bank ook in dezelfde kleur houden. Een variatiemogelijkheid waar je persoonlijke creativiteit op los kunt laten. Je kunt uit verschillende materialen en maten kiezen. Trendy en creatief, de uitstraling die past bij een fraai interieur. Het straalt persoonlijkheid uit. Leef je erop uit!

Landelijke zitmeubelen

Landelijke stijl blijft in trek. Van die aangename grote hoekbanken waar je met een aantal mensen heerlijk een avondje kunt bank hangen. Ruimte en gezelligheid voor het hele gezin. Een poef past perfect bij een landelijk interieur. Je kunt er uitstekend in wegzakken, nog beter voor een wegzak effect is de zitzak. Je vindt beiden in tal van ontwerpen bij verschillende meubelzaken. Vergeet niet de sobere stoere fauteuils, die zo prettig zitten dat je er nauwelijks uitkomt. En zie je de stevige eetkamerstoelen al rond die robuuste eettafel staan? Landelijker kan haast niet.

Bron: www.in2meubels.nl

Related posts