Pimp jouw interieur met een lamp van Himalayazout

Een dagje shoppen is fijn wanneer je op zoek gaat naar allerlei accessoires en decoratiestukken om jouw interieur in te kleden. Wanneer je net alleen bent gaan wonen is het fijn om jouw stekje helemaal naar eigen smaak in te richten. Ben je nog op zoek naar dat ene speciale decoratiestuk, maar lijk je het niet te vinden? Denk dan eens na over een lamp van Himalayazout. Niet alleen mooi, maar ook nog eens goed voor de gezondheid! 

Wat is een lamp van Himalayazout? 

Een lamp van Himalayazout, het klinkt misschien wat gek, maar dat is het niet. Het is een lamp waarvan het materiaal bestaat uit zoutsteen vanuit het Himalayagebergte. De zoutsteen is zo gemaakt met een holte van binnen waarin de lamp geplaatst wordt. Zo’n lamp kan in verschillende vormen en kleuren ontworpen worden. Zo’n lamp bestaat voornamelijk uit Natriumchloride en dat heeft positieve effecten op onze gezondheid! 

Zoutlamp voor de gezondheid 

Waarom is een zoutlamp per se goed voor de gezondheid? Wel, door het zoutkristal in het zoutsteen, ontstaan er positieve ionen in de lucht. Dit zorgt ervoor dat stof gaat neerslaan met als gevolg dat dit een stuk beter is voor onze ademhaling. Staat de lamp aan, dan komt er bovendien meer warmte en energie vrij. Een goede energetische balans heeft altijd alleen maar een goed effect op ons welzijn. De lamp is dus niet alleen mooi en stijlvol, maar ook nog eens een echte aanwinst voor geest en lichaam. 

Voordelen van een zoutlamp 

Een zoutlamp heeft verschillende voordelen. Niet alleen is ze goed voor onze ademhaling en welzijn, ze is ook nog eens zeer stijlvol. Ze is in verschillende vormen, groottes en kleuren te verkrijgen, waardoor ze eigenlijk in elk interieur past. Bovendien bevordert een zoutlamp de slaapkwaliteit, zorgt het voor een beter humeur en een betere concentratie en gaat ze straling tegenhouden. Het besluit is dus duidelijk: een lamp van Himalayazout is een echte aanrader! 

Related posts

Leave a Comment