Een betonlook creëren met een betonlook vloer

Ben je wel een grote fan van tinten beton in je interieur? Dan zal je er waarschijnlijk alles aan willen doen om hier en daar die betonlook te creëren. Maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Niet iedereen heeft standaard een betonmuur die hij in zijn interieur kan verwerken. Gelukkig hoef je het niet al te ver gaan zoeken en kan je wel beton verwerken op een aantal eenvoudige manieren. Zo kan je een betonlook vloer laten leggen. 

Betonlook vloer 

Een betonlook vloer is nu eens een vloer die echt op een ambachtelijke wijze wordt gelegd. Het is een vloer die de uitstraling heeft van puur beton, maar die wel alle voordelen heeft van een gietvloer. Er worden twee kleuren verwerkt in een betonvloer, zodat je echt die typische betonstijl terug kan vinden in de vloer. Het lijkt dus op een vloer gemaakt uit beton, maar dat is het niet! Simpelweg is het een gietvloer met een betonlook effect. 

Betonvloer coating 

Een vloer met betonlook is een kunststof gietvloer met een betonlook waarbij de ondergrond niets met beton te maken moet hebben. Bij een betonvloer coating (van bijvoorbeeld betonvloercoating.nl), wordt er een laag gelegd op een ondergrond in beton of cement. Deze coating wordt vooral gebruikt voor magazijnen, kelders of garages. Heel strak en netjes afgewerkt en bovendien ook weer zeer vriendelijk in onderhoud. Een bijkomend voordeel aan een betonvloer coating is dat het vaak veel goedkoper is dan andere kunststofvloeren. 

Tal van mogelijkheden 

Een betonlook vloer of een betonlook coating is niet alleen maar te verkrijgen in één stijl. Je hebt ook in dit soort vloeren tal van mogelijkheden. Niet alleen heb je heel veel keuzes qua kleuren, maar ook extra opties zijn mogelijk. Zo kan je overwegen om de vloer antislip te maken. Het zal dus nog behoorlijk moeilijk worden om te kunnen kiezen uit al die mogelijkheden die de wereld van betonvloeren en coatings te bieden heeft! 

Related posts

Leave a Comment