Op zoek naar de perfecte Chinese kast?

Ben je al tijden op zoek naar een Chinese kast of een ander uniek meubelstuk? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. Bij Koreman kun je namelijk terecht voor allerlei verschillende Chinese meubels, antieke maar ook nieuwe exemplaren en allemaal uniek. De mooie warme kleuren in combinatie met het bijzondere materiaal zorgt ervoor dat het meubelstuk een sterk karakter heeft. Op de website kun je alle verschillende meubels vinden, maar deze kun je ook in de showroom bekijken.

Antieke eyecatcher

Een Chinese kast is natuurlijk de perfecte eyecatcher in je interieur. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, maar daarnaast kun je het ook combineren met bijvoorbeeld een dressoir of sidetable. Alle meubels die je bij Koreman aanschaft zijn met de hand gerestaureerd, daarnaast komen veel meubels uit de 19e eeuw of nog ouder. De meubels worden allemaal in China gekocht tijdens de vele inkoopreizen, en vervolgens in Nederland gerestaureerd. 

Niet alleen maar meubels

Maar je kan hier niet alleen terecht voor meubels, want wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi en uniek tapijt? Alle tapijten die hier te koop zijn, zijn exclusief en met de hand geknoopt. En doordat de tapijten design en luxe uitstralen, zijn je in elk interieur toe te voegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Perzisch tapijt, oosterse tapijten of een heel exclusief tapijt? Het is allemaal mogelijk bij Koreman.  

Meubels en tapijten bestellen

Op de website kun je alle tapijten en meubelen zien, en deze eventueel ook direct bestellen. Maar daarnaast is het ook mogelijk langs te komen in de showroom. Deze vind je in Maastricht. Het team van Koreman staat daar voor je klaar om je te adviseren. Uiteraard kan dit ook wanneer je via de website een meubelstuk aan wilt schaffen; via de klantenservice kun je om interieur advies vragen. Bijvoorbeeld wanneer je niet goed weet welk tapijt nou het mooiste staat in je interieur of welke kleuren je beter wel of niet kan doen. 

Zou je graag gebruik willen maken van interieuradvies wanneer je in de showroom bent? Hou er dan rekening mee dat je staaltjes meeneemt van het behang of de verf van je muren, en van de verschillende stoffen in huis. Ook een monster van de vloer, foto’s van je interieur, een plattegrond en de verschillende afmetingen van je meubels zijn erg handig. Op deze manier kan er namelijk een optimaal advies gegeven worden.  

Related posts

Leave a Comment