Topkwaliteit traprenovatie met PVC

Toptrap.nl heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een goede keuze voor een traprenovatie met PVC. Naast ervaring, biedt Toptrap renovaties van kwaliteit en deskundigheid. Op het gebied van traprenovatie met PVC en andere materialen zijn zij specialist. Bovendien bieden ze een klantvriendelijke service en een fijne prijs voor de traprenovaties. De specialisten zullen rekening houden met jouw wensen voor de traprenovatie en voeren hun werk met aandacht uit – totdat jij tevreden bent. Iedere medewerker heeft zeker tien jaar ervaring in traprenovaties.

Garantie voor maatwerk

Een traprenovatie met PVC laten uitvoeren door Toptrap garandeert maatwerk. De traptreden worden met persoonlijke aandacht en oog voor detail met de hand bewerkt. De specialist van Toptrap is prominent in de regio’s Haarlem, Amsterdam, Den Helder, Alkmaar, Almere en Purmerend, en werkt in heel Noord-Holland. Een traprenovatie met PVC geeft je trap een nieuw leven, maar ook een geheel nieuwe uitstraling. Bovendien is een renovatie een duurzame keuze ten opzichte van een gehele trap vervangen.

De fases van een traprenovatie

Toptrap renoveert je trap in drie fases. Allereerst is de ontwerpfase. In deze fase bepaal jij, samen met de adviseur, hoe jouw trap moet worden. De traponderdelen worden hierna gerenoveerd in de werkplaats van Toptrap, geheel naar jouw wensen. Tot slot wordt de trap afgewerkt in de kleur die jij wil, met eventueel aanvullende opties. Dit zijn bijvoorbeeld trapverlichting, een RVS-trapleuning of het aanpakken van de vloeroverloop. Met trapverlichting realiseer je een hippe look en praktische oplossing voor licht op de trap. Een RVS-trapleuning geeft een moderne uitstraling. Door de vloeroverloop aan te pakken, wordt je gang of overloop betrokken bij de renovatie en krijg je een volledigere look in je huis.

Waarom kiezen voor traprenovatie met PVC

Een traprenovatie met PVC is een duurzame keuze. Het materiaal zal namelijk niet snel schade vertonen, ook niet na jarenlang intensief gebruik. PVC is sterk materiaal en bovendien brandvertragend ten opzichte van een houten trap. PVC heeft antislip eigenschappen en is daarmee ideaal voor een trap. Je zult niet snel uitglijden, ook niet als de treden nat zijn. Het materiaal is ook vochtafstotend, waardoor je vlekken gemakkelijk met een vochtige doek kunt wegpoetsen. Een ander voordeel van een PVC traprenovatie is dat het geluid dempt, zo heb jij binnenshuis en je buren naast je minder last van het geluid van mensen op de trap.

Related posts