Ontspannen werken in je eigen tuinkantoor

We werken met z’n allen steeds meer thuis. Dat heeft veel voordelen. Je hebt geen reistijd en je kunt je werktijd veel flexibeler indelen. Als jij liever wat later begint en langer doorgaat, is dat geen probleem. Tussendoor even naar de kapper? Op een ander moment haal je die tijd weer in. Thuiswerken komt de productiviteit vaak ten goede. Toch heeft thuiswerken ook nadelen. Je hebt niet altijd de juiste werkomgeving waar je je even kan afsluiten. Digitaal vergaderen met het geluid van de wasmachine op de achtergrond of kinderen die binnenlopen is niet bevorderlijk voor de concentratie. Wil jij toch ongestoord thuis kunnen werken? Kies dan voor een tuinkantoor!

Wat is een tuinkantoor?

Met een houten kantoor in je tuin creëer je tegen lage kosten binnen no-time een rustige werkplek in je achtertuin. Dit is de ideale oplossing als je de ruimte niet in huis hebt. Het kantoor in jouw tuin wordt volledig naar jouw wensen gebouwd. Qua uitstraling past het kantoor bij jouw woning en je tuin, samen vormen ze één geheel. De meeste voorbereidingen voor jouw kantoor worden al in de fabriek gedaan, waardoor het plaatsen in een kort tijdsbestek plaatsvindt. Je tuinkantoor is goed geïsoleerd zodat je er alle seizoenen aangenaam kan verblijven. Verwarming, elektra en een vaste data-aansluiting horen ook tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om de binnenwanden af te werken met gips of stucwerk. Zo krijgt jouw kantoor wel een hele professionele uitstraling.

De uitstraling van jouw kantoor

Je laat je kantoor bouwen naar jouw wensen en behoeften. Een kantoor met een zadeldak heeft als voordeel dat het water er makkelijk af kan stromen dankzij het hellende vlak. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een rieten dak passend bij jouw woning met een rietenkap. Een strak en modern tuinkantoor met plat dak past ook in een wat kleinere tuin. Dankzij een slim ontwerp kan er meer dan je denkt en is een kantoor in je tuin ook voor jou een reële optie.

Related posts