De juiste verlichting met Occhio

Bent u op zoek naar nieuwe verlichting voor in huis? Dan staat u voor een lastige keuze! De juiste verlichting vinden in een zee van producten is een uitdagende karwei. Vooral omdat u geen spijt wilt krijgen van een aankoop. Licht in huis is erg bepalend voor de sfeer in huis. Je kan eenvoudig het huis verlichten met standaard licht of je kunt erg uitpakken en zorgen voor de juiste licht- en sfeerbalans. De lampen van Occhio bieden een perfecte balans. In dit blog leggen wij het verschil uit tussen de soorten verlichting van Occhio en waarom het verstandig kan zijn om te kiezen voor lichtadvies op maat.

Functionele verlichting en decoratieve verlichting van Occhio

Functionele verlichting heeft een duidelijke missie in een ruimte, het verlicht iets. Denk bijvoorbeeld eens aan lamp boven de eettafel of een verlichting bij het bureau. Het licht dat bij functionele verlichting wordt gecreëerd helpt dus om taken uit te voeren. Hierbij is het dus minder belangrijk hoe de lamp eruitziet, als hij maar zijn werk doet. Decoratieve verlichting geeft een ruimte of object echt sfeer. Het heeft namelijk niet als primair doel om taken te kunnen uitvoeren. Nee je het is een aanvulling op de huidige verlichting. Je wilt er juist extra sfeer mee creëren om het totaalplaatje af te maken. Bij sfeerverlichting is er meer aandacht geschonken aan het design van de lamp. Vandaar dat deze verschillende zijn met elkaar.

Occhio lichtadvies op maat

Of u het huis gaat verlichting met functionele of decoratieve verlichting, met het grote assortiment van Occhio is er altijd een goed product te vinden. Het kan lastig zijn om te bedenken waar de verlichting in het huis komt te staan. Daarom bestaat er ook lichtadvies op maat. Specialisten kunnen met je meedenken om de juiste uitstraling en lichtopbrengst in de ruimte te creëren. Zij hebben immers jaren ervaring en weten als geen ander hoe je het beste sfeer kunt maken met verlichting.

Related posts