Leukste kinderspeelgoed van 2019

Kinderspeelgoed

Ieder jaar zijn er weer verschillende momenten wanneer er cadeautjes moeten worden gekocht, denk aan verjaardagen en voor Sinterklaas. Vooral kinderen krijgen veel cadeaus, alleen veel mensen weten niet wat tegenwoordig een goed cadeau is voor kinderen. In deze blog lees je daarom precies wat het leukste kinderspeelgoed van 2019 is!

Unboxing

Tegenwoordig is het openmaken van cadeautjes een ervaring op zich geworden. Dit wordt zelfs zo belangrijk dat soms de beleving van het openmaken belangrijker wordt dan hetgeen wat erin zit. Zo zijn er boxen te koop waar eerst meerdere lagen moeten worden opengemaakt of pakketjes waar een geurelement aan toegevoegd is voor een optimale ervaring.

Elektronica

De laatste jaren wordt steeds vaker elektronica gegeven aan kinderen. Dit blijft enorm geliefd, alleen dit ontwikkelt zich door de jaren heen. Andere elektronische spellen en speelgoed komen op de markt waardoor er vraag blijft. Interactief speelgoed is hierin vooral erg populair. Een robot die terug praat geeft namelijk een totaal andere ervaring dan speelgoed dat dit niet kan. Maar denk ook aan dieren die automatisch kunnen bewegen of een babypop die verzorgd moet worden.

In 2019 is de verwachting dat een game als Fortnite enorm populair blijft. In het afgelopen jaar is deze game enorm bekend geworden, waardoor veel kinderen dit nu spelen. Verder zijn spellen als FIFA ieder jaar weer games die goed verkocht worden. Het aantal voetbalfans in Nederland is groot en vooral kinderen spelen daarom graag de nieuwste FIFA.

Traditioneel speelgoed

Naast alle ontwikkelingen blijft het traditionele speelgoed in trek. Veel mensen dachten bijvoorbeeld dat bordspellen niet meer van deze tijd waren, maar dit blijkt nog steeds goed verkocht te worden. Dit is opvallend, want het blijkt dat ook het ‘simpele’ speelgoed nog steeds interessant blijft voor kinderen of omdat ouders hun kinderen liever traditioneel speelgoed geven. Tegenwoordig komt antroposofisch speelgoed bij kinderen. Dit speelgoed bevordert de educatie van kinderen.

Gezelschapsspellen

Ook gezelschapsspellen blijven het goed doen. Spellen als monopoly, worden al jaren gespeeld en zijn nog steeds relevant door de nieuwere versies die verkocht worden. Gezelschapsspellen zorgen ervoor dat het gezin samen de tijd door kan brengen, wat ook een goed argument is om dit soort spellen cadeau te geven.

Nieuwe rages

Natuurlijk kent ieder jaar wel zijn eigen rages. Wat dit voor 2019 gaat zijn weet niemand precies te vertellen. Gelukkig maken kinderen zelf al snel genoeg duidelijk wat er populair is in de klas en wat ze zelf graag willen hebben. Dit maakt de zoektocht naar het leukste kinderspeelgoed gelijk een stuk makkelijker.

Related posts

Leave a Comment