Een hor is dé uitkomst tegen vliegend ongedierte in je woonkamer!

hordeur

Het is hartje zomer en je probeert na een lange dag nog wat uit te rusten in de woonkamer. Je probeert zo min mogelijk te bewegen omdat anders het zweet je aan alle kanten uitbreekt. Op het moment dat je eindelijk lekker zit komt ‘meneer de vlieg’ weer zo ontzettend vervelend doen. Waardoor je weer de gehele woonkamer langs moet gaan om van hem af te komen.

Een hor is een gemakkelijke oplossing om het vliegend ongedierte buiten uw woonkamer te houden. Je kunt ervoor kiezen om zowel je ramen als deuren van een hor te voorzien. Wanneer deze voorzien zijn van een hor kunt u ook gewoon uw ramen en deuren open laten staan, zodat uw huis nog steeds lekker frisse lucht binnen krijgt.

Wat is dan de meest geschikte hor voor mijn woonkamer?

Bedenk je als eerst waar je in je woonkamer een hor wil plaatsen. Wil je een hor aan je ramen plaatsen of ook aan je deuren? Of aan beide? Daarnaast is de keuze voor het type hor van belang. Dit kan afhankelijk zijn of je jonge kinderen in huis hebt, maar misschien heb je wel huisdieren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste hor die vastgemaakt wordt aan het kozijn als je jonge kinderen hebt. De keuze voor het type hor kan dus verschillen per thuissituatie.

Als je hebt besloten welk type hor je gaat nemen is de samenstelling van belang. Welke kleur gaat je hor worden. Wil je dezelfde kleur als je kozijn? Of juist totaal anders? Verder moet je je gaan verdiepen in het type gaas. Zo hebben sommige mensen last van hooikoorts. In dat geval is een pollenwerend gaas een verstandige keuze.

Dit is de fase waarin het meeste fout kan gaan. Het is dan ook belangrijk om jezelf goed te verdiepen in hoe je het kozijn juist kan opmeten. Daarnaast moet je goed kijken voor welke grootte kozijn de juiste grootte hor toebehoort. Je kunt namelijk je hor op twee verschillende manieren plaatsen. Dat kan zijn in het kozijn en op het kozijn. Het is vanzelfsprekend dat wanneer je kiest voor een hor op het kozijn er anders gemeten moet worden dan bij een hor die geplaatst wordt in het kozijn.

Related posts