De nieuwste gadgets van 2019

Nieuwste gadgets

Gadgets zijn van alle tijden, alleen veel mensen hebben graag de nieuwste gadgets die er zijn. Daarom laten we je in deze blog de nieuwste gadgets op de markt zien!

Oral-B genious 9000s

Elektrische tandenborstels bestaan al lang, maar deze is wel bijzonder. De tandenborstel is verbonden met je mobiele telefoon, waardoor je instructies kan krijgen via een applicatie die bij de tandenborstel hoort. De applicatie geeft aan of je goed poetst of niet. Zo krijg je een melding wanneer je teveel druk zet tijdens het poetsen. Deze tandenborstel is te koop voor 129 euro. Dat is veel geld voor een tandenborstel, maar als je er minder vaak voor naar de tandarts hoeft te gaan is het het geld wel waard.

De slimme koelkast

Samsung heeft een moderne koelkast ontwikkeld, die gekoppeld staat aan een digitaal systeem. Deze koelkast kan namelijk beschikken over een gemeenschappelijke agenda en een boodschappenlijstje. Het bijzondere is dat deze koelkast ook gelinkt is aan een applicatie, waar de actuele inhoud van de koelkast op te vinden is. Dit is enorm handig voor als je in de supermarkt staat en je weet niet meer uit je hoofd wat er ook alweer in de koelkast staat. Dit voorkomt dat je de verkeerde producten in huis haalt.

De moviphone

Waar vroeger de meeste tijd werd besteed op een desktop computer, is de smartphone tegenwoordig het device waar Nederlanders hun tijd in steken. De meeste uren gaan zitten in het bekijken van social media en video’s. Echter is het kijken van video’s niet ideaal op een relatief klein scherm. Er is daarom een nieuw toestel ontwikkeld, namelijk de moviphone. Het is een normale smartphone, alleen beschikt hij over een optie waarmee video’s en films kunnen worden geprojecteerd. Hierdoor kan je altijd de films en video’s met HD kwaliteit bekijken op grote schaal, zonder dat je een computer of projector mee hoeft te nemen. Deze moviphone is te koop voor ongeveer 600 euro.

Robot stofzuiger

De robot stofzuiger is een stofzuiger waarbij jij eigenlijk niks meer hoeft te doen. Zo doet de stofzuiger al het werk automatisch, waardoor jij er niet naar om hoeft te kijken. Het is tegenwoordig ook mogelijk om de stofzuiger te laten werken op de momenten dat jij het wil. Het aanzetten van de robot stofzuiger terwijl jij aan het werk bent is dus een goede optie waardoor het huis weer heerlijk schoon is op het moment dat jij thuis komt.

Phillips SmartSleep

Phillips heeft een hoofdband ontwikkeld, wat helpt om de kwaliteit van het slapen te verbeteren. Veel mensen hebben moeite met slapen en daar kan deze hoofdband bij helpen. Het helpt niet om mensen in slaap te krijgen, maar juist om mensen in slaap te houden. De hoofdband geeft een bepaalde toon af op het moment dat jij slaapt, die de slaap moet bevorderen. Daarnaast helpt dit om de ademhaling op het juiste niveau te houden, wat ook de slaapcyclus verbeterd.

 

Related posts