Geef je huis een landelijke en persoonlijke tint!

Tegenwoordig zijn er ontelbaar verschillende interieurstijlen mogelijk. Van Scandinavisch tot modern en van industrieel tot landelijk. Iedere stijl heeft zo zijn charmes. Toch is het interieur niet af zonder passende decoratie. Ben jij op zoek naar stoere, maar toch persoonlijke decoratie voor in jouw huis? Lees dan verder hoe je dit kunt verwezenlijken.

Kies een stijl decoratie uit

Wanneer je begint met decoreren van je huis en wanden, is het begin om te starten met het bepalen van de stijl van je huidige interieur. Welk type decoratie past hierbij? Het is immers zonde om decoratie aan te schaffen die naderhand niet bij jouw interieurstijl past. Woontrends zijn er genoeg, maar regels bestaan niet! Ga daarom helemaal af op jouw eigen smaak en kies wat jij mooi vindt. Wat is er nu leuker dan stoere, maar persoonlijke muurdecoratie?! Met een foto op hout geef je een persoonlijke tintje aan de rest van je interieur, maar krijg je ook gelijk een stoere uitstraling door het gebruik van natuurlijke producten.

Wat voor wanddecoratie kies je?

Zodra je een keuze voor de stijl wanddecoratie hebt bepaald, is het kiezen van het soort decoratie het volgende dat je moet doen. Hiervoor kan je naar verschillende woonwinkels gaan, maar het is natuurlijk veel leuker en persoonlijker om zelf iets te ontwerpen. De decoratie die je in een woonwinkel vindt is vaak verre van origineel. Als je zelf iets ontwerp heb je veel meer keuze. Zo is het mogelijk om het materiaal te kiezen, het formaat te bepalen, de afwerking te kiezen en een eigen afbeelding toe te voegen.

Het is zelfs mogelijk om jouw foto te bewerken met een zwart-wit of sepia filter of een tekst aan je foto toevoegen. Ben je bang dat een dergelijke foto niet goed in jouw industriële interieur past? Kies dan voor een stoere aluminium lijst die hier goed bij past. Persoonlijker dan dit gaat het echt niet worden! Door dit soort persoonlijke tintjes toe te voegen in het interieur ga je je nóg meer thuis voelen in je eigen huis. Het is namelijk mogelijk om helemaal zelf te bepalen wat er op de foto komt te staan! Houd jij van een mooi landschap? Geen probleem! Ben jij een echt familiemens? Verzamel dan de hele familie en ga een familie foto op hout maken.

Related posts

Leave a Comment