Voorjaarsschoonmaak en een likje verf!

Hoewel we nog midden in de winter zitten bij de warme open haard, de kaarsjes en de gezellige wintersfeer, schieten we toch ook alweer richting de lente. Bij de lente denken we dan direct weer aan de voorjaarsschoonmaak. De weg naar een fris en opgeruimd huis. Wanneer je hier tijdig aan begint ben je al klaar voordat het voorjaar echt aanbreekt en kun je heerlijk genieten van je vrije tijd en de heerlijke lentezon. Met een lik verf frist je huis al heerlijk op. Hierbij kan verfpoint verfwinkel je de perfecte begeleiding en het juiste advies geven.

Oude lampenkappen

Door een oude laag lak, verf of olie te verwijderen kun je een meubel, waar je misschien wel helemaal verliefd op was,  een heel andere uitstraling laten geven. Er zij diverse soorten middelen om deze oude lagen te laten verwijderen. Bij verfpoint verfwinkel is bijvoorbeeld ook een houtvuller te verkrijgen. Dit is een kneedbaar product waarmee je gaten kunt opvullen. Even wachten en daarna is het prima overschilderbaar. Oude lampenkappen of de stof van een ouderwetse medaillonstoel is prima te bewerken met een potje textielverf. Alle producten zijn voorzien van en duidelijke gebruiksaanwijzing. En anders staat er professionele hulp met plezier klaar om je verder te helpen.

Kriebelgevoel

Verfpoint verfwinkel heeft al geruime tijd ervaring in de schilderswereld en kan op alle vlakken op het schilder gebied goed advies geven. Er zijn bij Verfpoint verfwinkel betaalbare maar zeer professionele producten te verkrijgen voor elke schilder klus. Deze kwaliteitsproducten zijn geschikt voor de Nederlandse markt. Verfpoint verfwinkel verkoopt geen import producten omdat ze alleen maar kwaliteitsproducten willen verkopen. Van steigers tot kwasten, vele soorten verf, gereedschap, werkkleding, noem het maar op, kun je hier allemaal terecht. Laat dat kriebelgevoel maar lekker komen als straks het zonnetje weer doorbreekt en de temperatuur warmer wordt.

Related posts