Traptreden van beton kopen om verhogingen in de tuin te overbruggen

Om verhogingen in de tuin te overbruggen zijn traptreden van beton erg handig. Als je bijvoorbeeld een lager terras hebt kan je met de traptreden makkelijk een overgang maken naar bijvoorbeeld een hoger gazon. Traptreden van beton zijn modern en hebben een solide vorm. Ze gaan erg lang mee omdat beton een duurzaam en sterk materiaal is. Bij Betongoed hebben ze vele verschillende soorten en maten traptreden. Ze bieden mooie traptreden van prefab beton aan die je via de website makkelijk kunt bestellen. Prefab beton is erg sterk en duurzaam en kan dus jarenlang mee gaan zonder veel onderhoud.

Betonnen trapelementen

Je kunt verschillende soorten betonnen trapelementen vinden bij Betongoed. Betongoed heeft een ruim assortiment aan betonnen traptreden en ook andere tuinelementen. De trapelementen zijn ideaal voor in de tuin om de niveauverschillen op te vangen. De strak afgewerkte betonnen trapelementen zijn bijvoorbeeld erg handig om een overgang te maken van bijvoorbeeld de tuin naar de steiger of van het terras naar een lager liggend gazon. De trapelementen zijn gemaakt van prefab beton en daardoor dus kwalitatief goed en erg duurzaam. De betonnen trapelementen worden aangeboden in verschillende lengtes zoals 50cm, 100cm en 120cm. Er is dus altijd de juiste lengte bij voor jouw trap. Bij betongoed kan je de trapelementen in verschillende kleuren krijgen, zoals antraciet, grijs of in een oud Hollandse stijl. Zo kunnen de trapelementen jouw tuin een compleet nieuwe look geven.

Gebruik en aanleg van trapelementen beton

Trapelementen van beton zijn erg eenvoudig te gebruiken. Het zijn eigenlijk al voorgevormde traptreden en kunnen dus makkelijk overal neergelegd worden. Zorg er wel voor dat de treden op een solide ondergrond geplaatst worden, bij voorkeur op zand dat eventueel is gemengd met wat cement. De trapelementen kunnen met steenlijm of cement aan elkaar worden gelijmd. Betongoed biedt de trapelementen in verschillende maten aan. Wel is de staphoogte altijd 15 centimeter, dit is een standaard traphoogte zodat je goed op de trap kan lopen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de trapelementen te combineren om een extra brede trap te maken. Ook kun je de trap goed combineren met bijvoorbeeld dezelfde kleur tegels of borders zodat in de tuin verschillende betonelementen terugkomen. De trapelementen kun je makkelijk via de website van betongoed bestellen. Ze bezorgen door heel Nederland en met hun snelle levertijd heb je de trapelementen snel binnen.

Het toepassen van traptreden beton

Traptreden van beton zijn makkelijk toe te passen in de tuin, en kunnen de tuin een moderne uitstraling geven. Het is wel belangrijk dat je goed oplet dat je de juiste maat traptreden koopt die past bij je tuin. Je hebt bijvoorbeeld traptreden van 50cm, 100cm en 120cm breed. Deze kun je natuurlijk ook samenvoegen om een extra brede trap te maken.  De staphoogte is standaard 15cm. Doordat de betonnen traptreden al goed zijn afgewerkt kun je ze gelijk gebruiken. De traptreden van beton heb je ook in verschillende kleuren zoals antraciet en grijs. Zo kun je ze makkelijk combineren met bijvoorbeeld tegels of grind. Betongoed biedt ook traptreden aan in oud Hollands antraciet, die voor een authentiek karakter zorgt. Het plaatsen van de betonnen traptreden is vrij makkelijk maar je moet er wel voor zorgen dat de ondergrond van stevig zand is. Je kunt het zand ook vermengen met cement voor meer stevigheid. Als je meer vragen hebt over het plaatsen van de betonnen traptreden of meer informatie wilt over de verschillende mogelijkheden van de trapelementen van beton dan kun je altijd contact opnemen met Betongoed. Dit kun je doen via de website van Betongoed. Ook kun je natuurlijk even langsgaan in de winkel in Lunteren. Hier kunnen de ervaren medewerkers jou verder helpen!

Related posts

Leave a Comment