Pappa Jerwin over nieuwe jongenskamer interieur

Beste lezers van de blog. Ik ben gevraagd om een artikel te delen over mijn ervaringen met het inrichten van de jongenskamer van onze peuter. Welnu, daar geef ik graag gehoor aan.

Op zich is de kamer al aardig aangekleed. Waar wij echt op zoek naar waren zijn speeltjes en verfraaiingen. Bijvoorbeeld een babygym. Marieke is in verwachting van een tweede jongen die waarschijnlijk over een paar maanden geboren wordt. Voor hem vonden we een leuke Loullou babygym hier. We hadden al veel spullen van Loullou en deze sluit daar perfect bij aan vandaar dat we wederom voor dit merk gekozen hebben. Ook heel tof, we hebben een houten baby glijbaan op de kop kunnen tikken. Van het merk Jupiduu. Mijn vrouw is er reeds helemaal verliefd op. En ik ook wel een beetje toegegeven. Hij was aan de prijzige kant, maar voor het speelplezier van een kleintje moet je wat over hebben toch?

Verder ook nog een speelmat van het merk By KlipKlap. Ook met dit merk hebben we goede ervaringen we hadden daarvan al eerder een luxe design stoel gekocht. Blokken waren er dan nog van Liewood. Deze bevatten letters en ook dieren en is uitermate geschikt om de kleine te stimuleren.

Op dit moment ben ik helaas door ons gezamenlijke kinderkamer budget heen dus voor de volgende kinderkamer aankopen zal ik toch echt even moeten sparen. Maar ik vermoed dat onze kleine jongens enorm veel plezier gaan beleven aan met name de babygym en de glijbaan. Dat zijn denk ik de meest waardevolle toevoegingen van de afgelopen maanden.

Verder nog plannen? Ja, ikzelf ga de kamer nog beschilderen. Ik ben geen schilderaar van beroep, slechts een amateur, maar mijn kunsten vallen vaak in de smaak bij bezoekers en niet geheel onbelangrijk mijn vrouw, dus ik zal dit zelf voor rekening gaan nemen.

Related posts