Leuke en eenvoudige slaapkamer ideeën

Contemporary Bedroom Ideas On Pinterest | Modern Chic for Contemporary Bedroom Ideas

Veel mensen beseffen het niet maar de slaapkamer is een plek waar we een groot deel van ons leven doorbrengen. Het is dus belangrijk om hier een plek van te maken waar we ons goed voelen. Een paar extra uren steken in de slaapkamer en wat geld uit de portemonnee trekken wat we hiervoor gebruiken is dus geen slecht idee. Hieronder geven we een aantal tips die niet veel geld kosten, weinig tijd eisen en de kamer er een stuk beter uit laten zien!

Contemporary Bedroom Ideas On Pinterest | Modern Chic for Contemporary Bedroom Ideas

Gebruik deze tips voor je slaapkamer!

  • Koop een mooie grote spiegel voor de kamer. Een spiegel die er goed uit ziet met een grote lijst eromheen laat de kamer al heel anders ogen. Daarnaast kun jij jezelf vaker in de spiegel terugzien. Dit zorgt bovendien voor meer zelfvertrouwen bij jou. Wist je overigens dat een spiegel effect heeft op de grootte van de slaapkamer? Natuurlijk wordt de kamer er niet groter van, maar een spiegel laat de kamer er wel groter uitzien.
  • Een televisie met beugel aan de muur. Niets is heerlijker dan lekker televisiekijken vanuit je bed. Een televisie neemt echter veel ruimte in beslag. Dat kun je voorkomen door een platte tv te kopen met een beugel die je aan de muur kunt maken. Deze neemt weinig ruimte in en zo kijk jij heerlijk tv vanuit je bed. Bovendien oogt het mooi in de kamer.
  • Koop meerdere kussens. Een traditioneel bed heeft voor iedere persoon die erin slaap één kussen. Toch zie je het steeds vaker in slaapkamers dat men veel kussens op een bed heeft. Meerdere kussens van verschillende formaten en verschillende kleuren geven je bed een mooi uiterlijk. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend comfortabel slapen met meerdere verschillende kussens.
  • Richt je kamer verder goed in met de juiste kastjes die je daadwerkelijk nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld veel sieraden? Zorg dan dat er een speciaal laadje is waar je alle sieraden bewaart. Zorg er ook voor dat je een plek hebt waar je de vuile was bewaard, zodat dit niet overal rondslingert.
  • Tot slot is het belangrijk om het juiste bed te bestellen. Daarmee wordt niet alleen bedoeld dat het bed er goed uitziet, maar belangrijker is dat je goed wakker wordt in je bed. Bezoek daarom een beddenwinkel en probeer het bed eerst uit voordat je hem neemt.

Related posts