Kwekerij Ilex crenata vakkundig

Ilex centra de beste kwekerij van Lunteren gespecialiseerd in Ilex crenata kweken staat voor jouw klaar. Ben jij op zoek naar haagplanten, hagen of sierheester die kwalitatief lang meegaan en mooi blijven? Lees dan snel verder! 

Over ons

Ilex crenata staat bekend als dé vakkundige plantenkwekerij in Lunteren. Wij, professionele kwekers van Ilex centra, mogen al meer dan 20 jaar lang trots zijn op dit werk. De 5 hectare grond om op te kweken is voor ons het ultieme waar wij mede trots op zijn. Hierdoor zijn wij bereid om in een korte en snelle periode veel planten te kunnen kweken. Het gevolg hiervan is zeker positief voor de klant; er is namelijk veel keus! 

Onze kwekerij is makkelijk te bereiken met vele vervoersmiddelen. Dicht gelegen bij een weg met een omgeving met veel grond, waar klanten hun met veel ruimte de Ilex crenata haagplanten kunnen bekijken. Als je de planten gaat kopen, hanteren wij een groeigarantie van 3 maanden, inclusief gratis leveren en ophalen. Daarnaast zijn wij ook op verschillende manieren te bereiken. Denk hierbij aan onze email. Heb jij een vraag of wil je meer weten over ons bedrijf? Wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. 

Door onze professionele en vakkundige kwaliteit van service en leveren, krijgen wij meerdere goede recensies. Onze klantvriendelijkheid, de tevredenheid en ons adviserend vermogen helpt mede mee bij ons hoog scorende klantenbeoordeling en aanbevelingen.

Specialisatie Ilex crenata

Door de 15 jaren heen zijn de kwekers gespecialiseerd in Ilex crenata haagplanten met de nadruk op duurzaamheid. Het opkweken van allerlei soorten hagen en sierheesters zijn voor zowel de tuin als voor de binnenruimte.

Daarnaast is er voor de klant ruime keus om te kiezen uit de vorm en het soort. Kies je juist voor kleinere planeten of wil je juist een grotere robuuste plant? Dat kan allemaal! Wij hebben een ruim assortiment met de lengte, breedte en hoogte voor jouw klaar staan. Vormen kunnen wij handmatig in onze kwekerij voor jouw maken, en ook kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen.

Kortom wij zorgen ervoor dat jouw Ilex crenata van a tot z. de beste voeding, ruimte en zonlicht krijgt. Hierdoor straalt jouw plant wanneer jij het koopt! 

Related posts