Je huis stijlvol inrichten met meubelen van Leolux

In je eigen woning moet je je thuis voelen. De inrichting en je meubels spelen een grote rol bij het bepalen van dat gevoel. Leolux heeft designers van wereldklasse in huis om stijlvolle en unieke meubels te ontwerpen. Bovendien komen Leolux meubelen gewoon uit Nederland. Het bedrijf is gevestigd en Venlo en probeert door lokale materialen te gebruiken zo duurzaam en milieuvriendelijk te zijn als mogelijk. Bovendien is het bedrijf veel beter in staat om de kwaliteit van de materialen te gebruiken wanneer die ook uit Nederland komen.

Elk meubelstuk van Leolux is uniek

Leolux bouwt geen generieke meubelstukken. In plaats daarvan is elk ontwerp het resultaat van het werk en het creatieve vermogen van een designer. Een grote groep ontwerpers zorgt samen voor de uitgebreide en veelzijdige collectie van Leolux. Bovendien zijn klanten in staat om hun eigen voorkeuren de doorslag te laten geven. Elk meubelstuk wordt namelijk op maat gemaakt. Je bent dus niet alleen vrij om een model uit te kiezen. Klanten van Leolux kunnen het materiaal en de kleur zelf bepalen. Hierdoor krijgt iedereen een meubelstuk dat helemaal in de smaak valt. Het is ontworpen door een ervaren designer, maar door jou samengesteld. Hierdoor weet je bovendien zeker dat de kleuren en materialen van de meubels passen bij de rest van de inrichting. Dankzij de Leolux Creator op de website kun je bovendien eindeloos experimenteren met verschillende samenstellingen. Dankzij deze slimme software weet je van tevoren al precies hoe jouw nieuwe bank, tafel of kast eruit gaat zien. En dat niet alleen, je ziet ook meteen of hij bij de rest van je inrichting past.

Duurzaamheid en kwaliteit staan op de eerste plaats

Leolux probeert zo veel mogelijk materialen uit de buurt te gebruiken. Zo komt het leer dat voor banken gebruikt wordt bijvoorbeeld gewoon uit Limburg. Dat past bij de moderne opvatting dat het milieu beschermd moet worden. Het gebruik van plaatselijke producten voorkomt namelijk de noodzaak om materialen te transporteren. Bovendien heeft Leolux hierdoor veel meer zelf in de hand. Er is een veel kortere lijn van leverancier naar producent. Klanten van Leolux weten hierdoor zeker dat ze een meubelstuk in huis halen dat gemaakt is van de beste materialen. Hierdoor kunnen ze lang genieten van de prachtige en stijlvolle ontwerpen. De meubelstukken van Leolux zijn stuk voor stuk uniek. En dankzij het productieproces heb je niet alleen een prachtige inrichting, maar draag je ook je steentje bij om het milieu te beschermen.

Related posts