Blum Movento?

Heb je nog nooit gehoord van Blum Movento? Dan is het dringend tijd dat hier verandering in komt. Blum Movento is eigenlijk een serie ladegeleiders. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor houten laden en zijn echte pareltjes van topdesign. Het grote verschil met andere ladegeleiders is dan ook dat een Blum Movento niet zichtbaar is wanneer de lade wordt geopend. Dit komt omdat de geleider aan de onderkant van de houten lade bevestigd is.

Specificaties?

De Blum Movento kan op een lade gemonteerd worden zonder een schroef te moeten gebruiken. De ladegeleider kan een belasting van 40 tot 660 kilogram aan en is zowel in de breedte als in de hoogte te verstellen. Bovendien kan je bij de Blum Movento kiezen voor een Tip-On systeem. Dit houdt in dat je de lade kunt openen door simpelweg op de lade te drukken. Een leuke specificatie voor wie iets speciaals zoekt!

Het voordeel als gebruiker

Een Blum Movento biedt heel wat voordelen voor de eindgebruiker. Welke zijn dat dan exact? Eerst en vooral is er maximale bewegingskwaliteit. De technologie die bij deze ladegeleider is geleverd zorgt ervoor dat zelfs bij zware belasting het hele systeem vederlicht loopt. Daarnaast is het systeem extraam stabiel tot een belasting van 40 tot 60 kilogram wat ook een vrij uniek gegeven binnen de sector is. De Blum Movento heeft greeploze fronten en is volledig uitrekbaar zodat je een goed overzicht krijgt en alles vlot kunt bereiken. Ten slotte valt het ook op te merken dat de Blum Movento een lange levensduur heeft. De hoogwaardige materialen die gebruikt werden in de productie van deze ladegeleider verzekeren dat je jaren kunt genieten van het toestel zonder je zorgen te moeten maken over mogelijke problemen. 

De voordelen voor de monteur

De Blum Movento heeft niet alleen maar voordelen voor de eindgebruiker maar valt ook bij monteurs zeker in de smaak. Hoe komt dat? Eerst en vooral omdat de verwerking van de ladegeleider zeer vlot en eenvoudig verloopt. Zo heb je als monteur altijd dezelfde boorpositie in het corpus. Het front kan je bovendien instellen zonder ergens gereedschap voor te moeten gebruiken om het exacte voegbeeld te verkrijgen. Ten slotte is het ook voor de monteur lekker handig dat de Blum Movento de nodige stabiliteit en dynamische belastbaarheid biedt.

Het mag dan ter conclusie ook gezegd worden dat de Blum Movento een heuse revolutie in de sector betekent. Het is een toestel dat zonder enige twijfel de komende jaren vaker gebruikt zal worden. Het zou ons alleszins niet verbazen mocht de Blum Movento de standaard worden!

Related posts