3 tips voor een inspirerende thuiswerkplek

tips inspirerende thuiswerkplek

Thuiswerken wordt steeds populairder. Werk jij tegenwoordig ook steeds vaker vanuit huis? Dan kan dat natuurlijk niet meer aan de keukentafel. Een ergonomische en inspirerende thuiswerkplek zorgt ervoor dat je productief thuis kan werken. Weet jij niet waar je moet beginnen bij het inrichten van je thuiswerkplek? Wij geven hieronder 3 handige tips. Lees dus snel verder!

Tip 1. Ergonomische bureaustoel

Het belangrijkste van een thuiswerkplek is dat je werkt in een comfortabele houding houding werkt en geen last krijgt van lichamelijke klachten. Daarom is een ergonomische bureaustoel zo ontzettend belangrijk. Zo’n bureaustoel is helemaal naar je lichaam af te stellen, zodat je in een gezonde zithouding kunt werken. Bekijk het assortiment op OfficeCity.nl als je een goede bureaustoel wilt aanschaffen.

Tip 2. Goede verlichting

Een lichte werkplek zorgt ervoor dat je creatiever en productiever bent, daarom is het belangrijk om in een lichte ruimte in huis je werkplek te creëren. Het werkt een stuk fijner als je in de buurt van een raam kan zitten. Mocht je die mogelijkheid hebben, dan is het zeker ons advies om in je bureau bij het raam te zetten. Ben je genoodzaakt om in een donkere ruimte te werken? Zorg dan voor goede verlichting op je thuiswerkplek.

Tip 3. Kantoorplanten

Wist jij dat planten zorgen voor minder stress? De kans is groot dat je tijdens je werk wel een natuurlijke stress reliever kan gebruiken. Naast het feit dat de planten zorgen voor meer zuurstof in je werkruimte en vermindering van stress zorgt het groen ook voor meer sfeer. Je wilt natuurlijk ook dat je thuiswerkplek er een beetje gezellig uitziet, zodat je niet hoeft te werken op een saaie werkplek zoals je misschien van kantoor gewend bent.

Ben je op zoek naar leuke en ergonomische kantoormeubelen om je kantoor mee in te richten? In de webshop van OfficeCity vind je een uitgebreid assortiment bestaand uit bureaustoelen, lockerkasten, bureaus en nog veel meer.

Related posts