Musthaves voor jouw woonkamer!

Heb jij ook zo’n saaie woonkamer die wel gepimpt kan worden? Hier staan enkele musthaves die élke woonkamer prachtig laten schitteren! Creëer een gezellige en warme sfeer met deze items. Lees gauw verder! 

Planten

Jaja, misschien had je deze wel zien aankomen. Planten zijn echt fantastische sfeermakers. Je kunt ze in elke kamer wel gebruiken, maar vooral in de woonkamer geeft het extra sfeer. Er zijn veel verschillende soorten planten die je kunt gebruiken, maar het is ook afhankelijk van wat jij zelf mooi vind. Daarnaast moet je ook rekening houden met onderhoudt. Als je geen groene vingers hebt, is het verstandig om wat makkelijke planten te nemen. Een voorbeeld hiervan zijn vetplanten. Deze doen het over het algemeen altijd wel goed en ze hebben weinig onderhoud nodig. 

Wat ook erg mooi en sfeervol in de woonkamer staat zijn hangplanten. Je hebt tegenwoordig veel  hangplanten met macramé. Dit geeft een mooie look en is ook ideaal als je weinig ruimte in de vensterbank of op tafel hebt. Nog een prachtige toevoeging is een plant terrarium van Esschert Design. Deze terrariums geven een mooie look en hebben vaak ook niet extreem veel onderhoud nodig. Wel is het belangrijk dat je de juiste planten gebruikt bij het samenstellen van een terrarium.

Fotomuur

Dit is iets wat echt sfeer uitstraalt! Je kunt natuurlijk ook voor een standaard fotolijstje kiezen, maar het is nog veel leuker als je een muur vol met foto’s hangt! Je kunt hiervoor waslijntjes ophangen, waar je de foto’s vervolgens aan vastmaakt. Of je kunt natuurlijk de foto’s rechtstreeks aan de muur plakken. Wel moet je er mee rekening houden dat je mogelijk de verf of het behang van de muur kan beschadigen. Een andere mogelijkheid is het ophangen van een fotorek. Hier kun je vervolgens al jouw foto’s aanhangen! Het mooiste is om de klassieke polaroid foto’s te gebruiken. Deze zijn nostalgisch en sfeervol om naar te kijken! 

Met deze twee musthaves zorg jij ervoor dat jouw woonkamer heerlijk sfeervol wordt. Je kunt nooit te veel planten en foto’s hebben. Ik wens je heel veel plezier met het inrichten!

Related posts