Zitzakaanraders

Wat is er nou heerlijker dan thuiskomen na een lange werkdag en lekker neerploffen op de bank? Precies, neerploffen op een zitzak! Goed om te weten, een zitzak past perfect in de woonkamer, de slaapkamer en zelfs een werkkamer. 

Big Bertha

Ik hoor je denken, ‘’een zitzak? Is dat niet zo’n slap ding waar je helemaal opgevouwen in zit en nooit meer fatsoenlijk kan opstaan als je je eenmaal hebt laten vallen?’’ en ja, die zijn er ook. Daar gaan we het nu natuurlijk niet over hebben, want er zijn namelijk ook luxe zitzakken. Dit soort zitzakken zijn een volwaardige vervanging van andere meubels, zoals een comfortabele stoel. Zo zijn de zitzakken van Big Bertha Original extreem comfortabel plus ze staan ook nog eens fantastisch bij andere meubels! Een groot favoriet is toch wel de Mega-Mammoet Zitzak, waarin je helemaal weg kan zakken in de zitzak, met een goed boek en kop thee in de hand. Ben je nou onafscheidelijk met je lover en zitten jullie aan elkaar vastgeplakt op de bank? Geen zorgen! Er zijn ook grote zitzakken, gemaakt voor twee personen. Mochten er ook al miniversies rondhuppelen van jou en je partner, dan zijn er ook kleuterfauteuil zitzakken te koop. 

Vetsak

Een ander merk dat kwalitatief goede zitzakken verkoopt is het merk Vetsak. Vetsak verkoopt één soort zitzak, in de keuze medium of large. De zitzak is beschikbaar en vele kleuren, van neutrale kleuren zoals creme, lichtgrijs en beige, tot mint, perzik en lime. Ook zijn er verschillende mogelijkheden in textuur. Zo is er velvet beschikbaar, in prachtige neutrale of fellere kleuren. Daarnaast hebben zij ook cord velours, flokati, faux fur en outdoor beschikbaar. Keuze genoeg dus!

Duurzame leren zitzakken

Sinds kort zijn er ook leren zitzakken verkrijgbaar. Deze zijn van het Deense merk SACKit. Het voordeel van de leren zitzak is dat deze langer meegaan dan zitzakken van andere materiaal soorten vervaardigd. Het is namelijk mogelijk om los zitzak vulling aan te schaffen online bij webwinkels als ikwilzitzakken.be.

Even alles goed bekijken?

Een website met een zeer grote collectie zitzakken is ikwilzitzakken.be. Mocht je dus nog niet weten wat voor zitzak er in de woon- of slaapkamer moet komen, kan je uren scrollen door deze website! Het is mogelijk om zowel te kijken naar gewone zitzakken, of zitzak stoelen, die overigens ook heerlijk zijn om buiten te plaatsen! Op zoek naar een specifieke kleur? Geen probleem, daarvoor moet je op deze website maar op één knop drukken, en alle zitzakken in die kleur komen tevoorschijn. Makkelijker dan dit wordt het niet!

 

Related posts

Leave a Comment