Welk kader kies jij?

Een mooie foto verdient het natuurlijk om te stralen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, waaronder het gebruik van een kader. Er zijn veel kaders beschikbaar, zodat het altijd in jouw interieur past. door het gebruik van een kader geef jij je mooiste foto niet alleen de uitstraling die het verdient, maar fleur je de kamer ook direct op.

Allerlei verschillende fotokaders

Als je dan op zoek gaat naar een fotokader, kom je er al snel achter dat deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aluminium of kunststof kader? Maar ook houten kaders worden steeds populairder. Daarnaast zijn er op de website van fotokadersonline ook multi-fotokaders te vinden. Dit is een kader waar meerdere foto’s in kunnen. Je kan hierbij denken aan foto’s van een verjaardag, vakantie of bruiloft. Hiermee creëer je een mooie sfeer, en doordat alles foto’s in één kader geplaatst worden, staat het erg netjes. 

Een passe-partout in je kader

Ook is het mogelijk kaders te bestellen met een passe-partout, of deze los te bestellen. Dit kan bij sommige foto’s zorgen voor een betere uitstraling, bijvoorbeeld wanneer de kader net iets te groot is voor de foto. Ook de passe-partouts zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, zodat deze altijd past bij de foto en de fotokader. Uiteraard zijn ze ook in verschillende formaten te verkrijgen. En staat de gewenste maat er niet tussen, dan kan deze zelfs op maat gemaakt worden voor je.  

Het bestellen van een fotokader

Een fotokader bestellen is erg makkelijk te doen via de website. De kaders en passe-partouts worden vanuit eigen voorraad geleverd, wat betekent dat deze snel verzonden kunnen worden. In vrijwel alle gevallen heb jij je bestelling de volgende werkdag al in huis. En bestel je voor een bedrag van 50 euro of meer, dan wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden.

Related posts

Leave a Comment