Wanneer een loodgieter bellen?

Loodgieter bellen

Veel Nederlanders staan er niet bij stil hoe belangrijk een loodgieter voor ze kan zijn, maar wanneer bel je nou een loodgieter? In deze blog lees je precies wanneer het verstandig is om een loodgieter te bellen!

Welke loodgieter bel je?

Als er nood is, is het belangrijk om een spoedloodgieter te bellen. Daarnaast is het verstandig om een loodgieter te bellen die in de beurt zit. Woon je bijvoorbeeld in Schiedam, dan is een loodgieter uit Schiedam de meest voor de hand liggende optie. Ondanks dat je misschien enorm in de stress zit als je gaat bellen is het belangrijk om rustig te blijven en gelijk een goede loodgieter belt. Het is aan te raden om het telefoonnummer van de loodgieter die je wilt gaan bellen alvast op te schrijven voor als je hem ooit nodig hebt. Zo ben je voorbereid op dit soort situaties en hoef je niet meer na te denken welke loodgieter je gaat bellen.

Verstopte afvoer

Een goede reden om een loodgieter te bellen is als je een verstopte afvoer hebt. Hierbij gaat het om een afvoer waarbij echt niks meer lukt. Het is namelijk wel verstandig om eerst zelf te proberen de verstopping tegen te gaan. Verder is een verstopte wc ook een bekend voorbeeld van een moment wanneer je de loodgieter belt.

Een CV die niet meer werkt

Een andere goede reden om een loodgieter te bellen is als je CV defect is. Zeker als het koud is, is het vervelend dat de CV niet werkt. Wat je eerst wel zelf kunt doen is checken of de toevoer niet gestopt is, maar ook of er misschien water in de ketel zit. Als dit niet het geval is, is een loodgieter bellen de beste en verstandigste optie.

Lekkages

Een lekkage is nooit prettig. Soms komt het zelfs voor dat je niet eens weet waar de lekkage vandaan komt. In dat geval is het beter om een loodgieter te bellen. Zij weten precies hoe ze dit het beste op kunnen sporen en hoe zit deze lekkage het beste kunnen verhelpen.

Een leiding die bevroren is

Een waterleiding die bevroren is kan enorm veel schade aanrichten. Het is daarom ook verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter te bellen als dit aan de orde is. Een bevroren waterleiding kan er voor zorgen dat er flinke lekkages ontstaan, waardoor een loodgieter noodzakelijk is. Aarzel in dit geval niet en bel zo snel mogelijk een loodgieter.

Related posts