Waarom je voor een gietvloer moet kiezen

Wil je jouw woonkamer voorzien van een nieuwe vloer? Of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je bedrijfspand? Overweeg dan een gietvloer te laten plaatsen. Gietvloeren kennen vele voordelen en hoeven niet duur te zijn. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in goedkope gietvloeren zijn gemakkelijk online te vinden en de vloeren worden altijd professioneel aangebracht. Wat zijn de voordelen van een gietvloer? Wacht niet langer en bekijk nu wat er mogelijk is als je voor een gietvloer kiest!

Waarom een gietvloer

Gietvloeren zijn om verschillende redenen geliefd bij zowel bedrijven als bij particulieren. Het gemak van een gietvloer zit met name in de hygiëne. Een goed aangelegde gietvloer heeft geen naden waartussen zich stof en vuil kan ophopen. Daarnaast zijn gietvloeren gemakkelijk schoon te houden, met name door de waterafstotende werking van de vloer. Zo hoef je de vloer enkel regelmatig te dweilen om hem schoon te houden. Let echter wel op met dranken zoals koffie of wijn. Haal de gemorste vloeistof zo snel mogelijk weg, anders trekt de kleur in de vloer.

Verschillende soorten gietvloeren

Er zijn gietvloeren voor iedere smaak. Zo heb je bijvoorbeeld de betonlook gietvloer, wat direct zorgt voor een strak uiterlijk. Een betonlook gietvloer is in alle kleuren te verkrijgen en past dus altijd bij je interieur. Bovendien is een betonlook gietvloer altijd slijtvast en hygiënisch. Kies je voor een gietvloer van woonbeton, dan kun je deze gemakkelijk combineren met vloerverwarming. Het materiaal geleid de warmte op de beste manier en zet niet uit, maar krimpt ook niet in. Vaak kun je de gietvloer tegelijkertijd met vloerverwarming aan laten leggen.

Duurzame keuze

Een gietvloer is altijd een duurzame keuze. Wanneer deze vloeren op professionele wijze worden aangelegd, kan de vloer nog tientallen jaren mee. Doordat de vloeren slijtvast en gemakkelijk in onderhoud zijn, hoef je enkel regelmatig te stofzuigen en te dweilen om de vloer glanzend schoon te houden. Mocht de toplaag na verloop van tijd toch oneffenheden krijgen, dan is dit gemakkelijk te verhelpen door het aanbrengen van een nieuwe topcoating. Vraag vandaag nog een offerte aan via gietvloer-gietvloeren.nl en je geniet binnen de kortste keren van een trendy, comfortabele en hygiënische vloer!

Related posts

Leave a Comment