Stoere musthaves voor jouw mancave!

Heb je eindelijk je vriendin ervan overtuigd dat je de garage, schuur of zolder mag inrichten naar jouw keuze? Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Je had van te voren natuurlijk allang al in je hoofd wat de ruimte moest gaan worden… Een mancave! Wanneer je ruzie hebt met je vriendin of gewoon in alle rust voetbal wilt kijken is jouw mancave het perfecte plekje voor jezelf!

Accessoires

Vul de ruimte op met wat accessoires. Wat dacht je van wat sportitems te verwerken binnen het decor? Een voetbal, basketbal of voetbal doeltjes. Natuurlijk zijn deze accessoires bruikbaar en niet alleen maar voor de sier. Twee vliegen in één klap! Wat dacht je van een stoere Brandblusser lamp? Om wat sfeer te creëren doe je de lampen uit en bouw je op het licht dat van de brandblusser lamp afkomt! Deze lamp ziet er niet alleen maar stoer en mannelijk uit, maar is ook een origineel accessoire om in je ruimte te hebben!

Gamehoek

Mannen en gamen horen bij elkaar! In dat geval kan iets van een Xbox of Playstation niet missen binnen een mancave. Zorg voor een groot tv scherm, een aantal controllers, een aantal spellen en je game uitrusting is compleet. Je kan er zelfs een speciale gamehoek van maken. Ga op zoek naar een lekkere bank of plaats een speciale gamestoel en ga er lekker voor zitten! Plaats een minikoelkast in de mancave om jezelf en de rest van de mannen te kunnen trakteren op een aantal koude biertjes. Om de ultieme game ervaring te beleven kan je zelfs wat boxen aansluiten. Of als je geen ruzie met je vriendin wilt vergeet dan zeker ook niet een aantal koptelefoons in de mancave op te slaan.

Biljarttafel

Samen gamen met de mannen is iets wat uren lang door kan gaan. Echter als jullie na een aantal uren behoefte hebben aan iets anders geen nood! Wat dacht je ervan om een biljarttafel te plaatsen in de mancave? De biljarttafel zal een hoop spannende rondes opleveren die je met een biertje in de hand aan gaat. De mannen die niet spelen kunnen ervoor kiezen om even lekker neer te ploffen op de bank of juist bij de biljarttafel te blijven om het spel te aanschouwen. Als een biljarttafel niet echt jouw ding is kan je natuurlijk er ook altijd voor kiezen om een tafelvoetbaltafel in de mancave te plaatsen!

Related posts