Leolux, een hoogwaardig interieurmerk voor iedereen

Je kent het wel, je loopt in een wooncenter en ziet ineens een prachtige stoel. Welk merk? Leolux. Dat kan, even later zie je een geweldige salontafel en inderdaad hetzelfde merk, Leolux. Je kunt er niet meer om heen en komt erachter dat jouw stijl helemaal aansluit bij dat ene merk. Dan is er nog maar één optie, op zoek gaan naar alle meubelen van dat merk en bekijken of het echt een match made in heaven is. Er zijn ook showrooms waar je alleen Leolux kunt vinden, dus je kunt daar naartoe gaan om nog meer inspiratie op te doen.

De stijl van Leolux

Leolux is een merk dat voornamelijk bekend staat om zijn eigenzinnige designs en hoogwaardige kwaliteit. De meubelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en door vakmensen met liefde in elkaar gezet en ontworpen. Voordat de ontwerpen worden gemaakt, wordt dit altijd door meerdere vakmensen nagekeken en gebrainstormd over het ontwerp. Alle ontwerpen zijn dus voorzien van de nodige feedback voordat ze worden geproduceerd. De meubelen worden gemaakt door een combinatie van ambacht en technologie. Hierdoor komen de uiteindelijke ontwerpen alleen op de markt wanneer het ontwerp daadwerkelijk perfect is.

De meubelen die Leolux ontwerpt en maakt

Je bent waarschijnlijk benieuwd naar de meubelen die Leolux allemaal ontwerpt en maakt. Banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamertafels, salontafels en poefs. De designs zijn voornamelijk erg kleurrijk en passen goed in een industrieel of Scandinavisch interieur. In de ontwerpen zie je vaak de combinatie van staal en een mooi natuurlijk materiaal terug. De zilverachtige kleur van staal vormt een mooie combinatie met de felle kleuren van de bekleding. Vaak zijn de ontwerpen ook gemaakt om in kleine ruimtes te plaatsen, je hebt geen villa nodig om de meubelen van Leolux neer te kunnen zetten. Het is leuk om de verschillende meubels met elkaar te combineren.

Related posts