Een tuinbank van hout

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende tuinmeubelen op de markt gebracht. We hebben het hierbij onder andere over variaties op de standaard tuinmeubelen. Maar, de fabrikanten van tuinmeubelen kunnen tegenwoordig ook vele soorten materialen gebruiken.

Op de website van AVH Outdoor Tuinmeubelen heb je de keus uit zeven verschillende materialen: aluminium, hardhout, natural rotan, rope, RVS, teakhout en wicker. Al deze materialen brengen bepaalde voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn het gevolg van de samenstelling van het materiaal. Ter voorbeeld: een aluminium tuinbank is gigantisch licht, terwijl een wicker tuinbank een fraaie en strakke uitstraling heeft.

In dit artikel zoomen we nader in op een tuinbank van hout. Daar valt namelijk een hoop over te vertellen.

De verschillende varianten

Wij bieden meerdere tuinbanken van hout aan. Daarbij is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen een tuinbank van hardhout en een tuinbank van teakhout. In ons assortiment vind je echter veel meer tuinbanken van teakhout terug. Dit soort hout brengt namelijk bijzondere voordelen met zich mee, waar een tuinbank van hardhout niet aan kan tippen.

De uitstraling

We kunnen in ieder geval stellen dat een houten tuinbank een unieke en fraaie uitstraling heeft. Deze tuinbank is dan ook prima te implementeren in zowel een tuin met een natuurlijke uitstraling als in een tuin met een moderne uitstraling. In een natuurlijke tuin valt een houten tuinbank nagenoeg niet op; het materiaal is tenslotte identiek aan de bomen die in een dergelijke tuin staan.

In een moderne tuin staat een houten tuinbank ook bijzonder goed. Tevens kan een houten tuinbank in een dergelijke tuin voor een mooi contrast zorgen. Met de aankoop van een tuinbank van hout ben je in ieder geval verzekerd van een fraaie tuinbank.

Lange levensduur

Een kenmerk van alle houten tuinmeubelen is de lange levensduur. Hout is een natuurlijk product en is daardoor goed bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Als je optimaal van een lange levensduur wenst te genieten, is de aanschaf van speciale onderhoudsmiddelen wel aan te raden. Met dergelijke onderhoudsmiddelen kan je jouw houten tuinbank in een optimale conditie houden.

Heb je interesse in een tuinbank van hout? Ga je daarbij voor een tuinbank van teakhout of van hardhout? In de webshop van AVH Outdoor Tuinmeubelen kan je in ieder geval je tuinbank naar wens uitkiezen. Profiteer daarbij ook van gratis bezorging en de laagste prijsgarantie!

Related posts

Leave a Comment