Een sprookjesachtig interieur met Richmond meubels

richmond meubels

Je moet ervan houden, want de Nederlandse meubelontwerper Richmond meubels maakt meubelen als geen ander. Je herkent ze direct door het gebruik van goud en zilver met matte materialen, zoals velours en leer. Richmond maakt meubelstukken en accessoires waarmee je je gehele woonkamer in kunt richten. Een andere optie die je hebt is om één pronkstuk uit te kiezen die als blikvanger in je interieur fungeert. Wat ook je keuze, Richmond meubels is een Nederlands merk wat niet teleurstelt. Er worden regelmatig nieuwe meubelstukken aan de collectie toegevoegd. Hier bespreken we drie klassiekers die je niet mag missen.

De bank Contessa van Richmond meubels

De Contessa zitbank van Richmond meubels is niet meer uit het assortiment van deze meubelmaker weg te denken. Het is niet alleen een mooie bank, maar hij is ook erg comfortabel. Je herkent hem aan de verticale stiknaden die de bank direct een luxe en klassiek uiterlijk geven. Dit combineert Richmond meubels dan met rechte en minimalistische poten, wat een erg interessant contrast oplevert. De bank is te krijgen in vijf kleuren en je hebt ook de keuze uit welke stof je wilt gebruiken. De Contessa bank is een combinatie van harde, strakke en rechte lijnen en zachte rondingen. Ook wordt de warme stof velours gecombineerd met de koudheid van metaal. Deze bank is echt een hoogstandje op het gebied van meubeldesign.

De Blackbone collectie

Richmond meubels brengt ook een collectie van meubelen uit, genaamd Blackbone. Deze collectie bestaat uit een bijzet-, sofa- en salontafel, een wandkast, een tv-dressoir en een eettafel. Je herkent de collectie doordat alle stukken van zwart eikenhout gemaakt zijn in combinatie met een gouden frame. Hierdoor krijgen ze direct een luxe uiterlijk en kun je ze probleemloos met elkaar combineren, maar zelfs het kleinste bijzettafeltje zal in ieder interieur indruk maken. Houd je niet van goud, dan is er ook de optie om zilver te nemen. Richmond meubels hanteert daarom de namen Blackbone Gold en Blackbone Zilver. Met meubelen van deze collectie in huis maak je je interieur echt uniek.

De accessoires van Richmond

Richmond maakt niet alleen meubelen. Er worden ook een aantal eigenzinnige accessoires aangeboden, zoals kandelaars, beelden, klokken, vazen en lampen. Deze accessoires hebben allen dezelfde luxe uitstraling als de Richmond meubels en je kunt ze bijna kitsch noemen. Ze passen perfect bij de andere meubelstukken die Richmond aanbiedt. Kies voor een faux koraal beeld voor op je Blackbone dressoir, bijvoorbeeld, of de kandelaar Dex met poten als een octopus. Je zal geen probleem hebben om de accessoires van Richmond te combineren met het meubelstuk of de meubelstukken die je aan wilt schaffen. 

Je moet er van houden

De Richmond meubels zijn zo specifiek dat je er van moet houden. Niet iedereen wil goud in zijn interieur, bijvoorbeeld, en als je van minimalistisch houdt, dan is het ook niet altijd de beste keuze. Het beste bekijk je de meubelen van Richmond zelf, zodat je een goed gevoel krijgt van het weelderige en bijna sprookjesachtige uiterlijk. En met een beetje fantasie en moed haal je echt iets speciaals in huis.

Richmond meubels vind je nu ook bij DeRuijtermeubel!

 

Related posts

Leave a Comment